Foto: Pansight, Bigstock

Foto: Pansight, Bigstock

WHO og andre konspiratoriske organisationer vil afholde folk fra at dyrke ubeskyttet sex med forskellige partnere. Derfor fører de skræmmekampagner mod HIV og AIDS. Beviserne har Amatørvirologisk Facebookforum offentliggjort på deres Facebookside. 

Det skal være slut med vildledende udtryk som “dø af AIDS”. Desuden skal al forskning i HIV og AIDS, samt alle oplysningskampagner og forebyggende indsatser bremses. Der er nemlig tale om en skræmmekampagne, som har ført verdens befolkning bag lyset i årtier.

Det mener medlemmerne af Amatørvirologisk Facebookforum, der består af mennesker fra hele verden, der deler en interesse i at få sandheden frem; den ægte sandhed, og ikke den, der fortælles af WHO, verdens regeringer og konventionelle medier.

Mercury døde af lungebetændelse
Ifølge Gitte Mogensen, der er et af de fremtrædende danske medlemmer i Amatørvirologisk Facebookforum, er HIV en ufarlig virus, også selvom man skulle være uheldig at udvikle AIDS.

“Der er ingen, der dør af AIDS. Hvis du undersøger sagen nærmere, vil du opdage, at folk, der har haft AIDS, er døde af andre årsager. De er døde med og ikke af AIDS,” siger hun og tilføjer:

“Tag for eksempel Freddie Mercury. Han døde af lungebetændelse, men fordi han havde AIDS, siger alle, at han døde af AIDS. Det er den slags falske oplysninger, som er med til at finansiere en dagsorden, som ikke har andet formål end at skræmme folk fra at have ubeskyttet sex med forskellige partnere.”

Sexforskrækkelse og kondomindustri
Der er flere beviser på, at det er kondomindustrien, der gennem flere årtier i fællesskab med konservative religiøse organisationer har infiltreret såvel WHO som nationale regeringer og sundhedsmyndigheder.

“Hvorfor tror du, den katolske kirke er så ivrig efter at forbyde prævention? Selvfølgelig for, at ingen skal få mistanke om, at den i virkeligheden samarbejder med kondomindustrien og Bill Gates. Derfor kræver Amatørvirologisk Facebookforum, at alle midler, der bruges på HIV og AIDS, øjeblikkeligt overføres til bekæmpelse af infiltratorerne. Vi har i fællesskab formuleret et manifest, som er oversat til syv forskellige sprog og postet både på AF’s Facebookside og vores egne profiler,” siger Gitte Mogensen og slutter:

“Så får folk forhåbentlig øjnene op og tilslutter sig vores bevægelse. Vi er trods alt ikke hvem som helst, men en gruppe med flere end tusind medlemmer fra næsten alle verdensdele, og de fleste af os er topfans på adskillige nyhedsmediers Facebooksider!”