Foto: Krakenimages.com, Bigstock

Foto: Krakenimages.com, Bigstock

Det er kun narcissister og andre hensynsløse mennesker, der lider afsavn. Resten af samfundet kan derfor godt vente med at genåbne, til pandemien er overstået, eller alle er blevet vaccineret. Det mener flere Facebook-topfans.

Lene Markussen, Bjarne Laursen og Laila Korsgaard Sørensen har ikke meget til fælles. Men alle tre er topfans af både DR, TV 2 og Ekstra Bladets Facebook-sider, og her har de ofte rådgivet og vejledt andre læsere i kommentarsporet.

Ofte er de uenige, men de seneste dage har de været fuldstændig enige om én ting: Fitnesscentre, biografer og de andre ting, der endnu ikke er åbne, kan sagtens blive ved med at være lukket ned. I hvert fald indtil pandemien er drevet over, eller alle danskere er blevet vaccineret.

Se en film i fjernsynet
For Bjarne Laursen er det især dem, der glæder sig til atter at kunne komme i biografen, som provokerer ham.

“Jeg har ikke været i biografen siden 1973. Godt det samme! Der er så mange gode film i fjernsynet, så biograferne kan for min skyld holdes lukket til evig tid. Så slipper man også for de hensynsløse horder, der smider med popcorn og snakker i telefon midt i salen,” skriver han i en kommentar til et opslag, der egentlig handler om, at filmen Druk har vundet en Oscar.

Han er dog også enig med Lene Markussen og Laila Korsgaard Sørensen, der forgæves har forsøgt at overbevise andre Facebook-brugere om, at fitnesscentre er noget overflødigt skidt, som kun tiltrækker narcissister, der elsker at stå og kigge på deres muskler i et spejl.

Hvis jeg ikke gider, bør andre heller ikke
For Lene Markussen er det uforståeligt, at folk gider bruge penge på et fitnessmedlemskab.

“Man kan lige så godt gå en frisk tur i naturen, det er godt for både krop og sjæl,” siger hun og tilføjer, at der slet ikke burde findes fitnesscentre.

“Jeg kunne simpelthen aldrig drømme om at sætte min fod sådan et sted, og når jeg ikke gider, bør andre heller ikke gide.”

Bjarne Laursen og Laila Korsgaard Sørensen nikker samstemmende. De glæder sig alle tre til, at pandemien er overstået.

“Så slipper vi da for alle de kværulanter, der bare vil ud at lave noget, som jeg i hvert fald synes, man skal lade være med,” slutter Laila Korsgaard Sørensen.