Foto: motortion, Bigstock

Foto: motortion, Bigstock

Weekendens gode vejr fik Laura Jensen fra Hvidovre til at finde bikinien frem. Desværre kunne hun ikke finde den dertilhørende bikinikrop. Nu viser det sig, at den er gemt så godt væk, at hun næppe når at få den gravet frem, før hun holder sommerferie midt i juli.

“Den er derinde et sted, jeg ved det bare.”

32-årige Laura Jensen løfter op i et par mavedeller og peger med en finger. Derinde, bag polstringen, gemmer bikinikroppen sig, fortæller hun, der havde glemt alt om den, indtil det pludselig blev varmt i weekenden.

Som tusindvis af andre danskere ville Laura udnytte det gode vejr. Hun ville en tur til stranden og gik derfor på jagt efter sin bikini.

“Man ved aldrig, hvor mange varme dage man får, når man bor i Danmark, så jeg ville ikke spilde chancen,” siger Laura, der ikke fik dyrket sommervejret sidste sommer og derfor ikke har været iført bikini siden sommeren 2019, før coronapandemien satte ind.

Trusser og top, men ingen krop
Efter nogen tids søgen fandt hun to af delene til sin bikini: toppen og trusserne. Den sidste del, bikinikroppen, måtte hun dog lede forgæves efter.

“Det er typisk mig, når jeg ikke bruger noget i lang tid, så glemmer jeg, hvad jeg har gjort af det,” siger hun og fortæller, at det endte med, at hun droppede strandturen til fordel for en cafétur med et par veninder.

Her faldt snakken på de mange dårlige vaner, de alle havde tillagt sig i løbet af coronatiden. Vaner, der i næsten alle tilfælde involverede et højt antal kalorier og et lavt aktivitetsniveau.

For sent til denne sæson
Det var under denne samtale, at det gik op for Laura, hvor hendes bikinikrop var blevet af. Da hun kom hjem igen, stillede hun sig foran spejlet og fik bekræftet sin mistanke. Lag på lag af dårlige corona-vaner havde lagt sig omkring den.

“Det er ærgerligt, for jeg har lang sommerferie i år, og jeg havde virkelig glædet mig til at komme ud at vise bikinikroppen frem. Nu ligger den bare derinde bag alle de dårlige vaner, og jeg kan simpelthen ikke se, hvordan jeg skal kunne nå at grave den frem før midten af juli,” siger hun.

Hun har dog kun sig selv at klandre, erkender hun:

“Jeg burde have været ude i bedre tid. Det skyldes udelukkende dårlig planlægning fra min side.”