Foto: TTstudio, Bigstock

Foto: TTstudio, Bigstock

Et symbol på Vestens skadelige og dekadente indflydelse, lyder det fra den polske præsident, der overvejer at gøre himlen over Polen til LGBT-fri zone.

Ewa Nowakowska var på vej hjem fra sit arbejde som anæstesisygeplejerske i Warszawa, da hun så den flotteste regnbue over hovedstadens gamle by.

“Den var simpelthen så fin, så jeg var nødt til at tage et billede og poste det til min Instagram,” siger den 38-årige kvinde, der kort efter blev kontaktet af en repræsentant for den polske præsident.

“De fortalte mig, at jeg skulle slette billedet, fordi det forestillede en LGBT-demonstration i form af regnbuens dekadente og kønsopløsende farver.”

Hold øje med regnbuefarver
Over for RokokoPosten bekræfter Andrzej Duda fra partiet Lov og Retfærdighed, at hans ansatte har bedt Ewa Nowakowska om at fjerne sit Instagram-billede.

“Fru Nowakowska har måske ikke været klar over det, men den omtalte regnbue over Warszawa har gjort sig skyldig i LGBT-propaganda og vil blive kontaktet af politiet med henblik på en nærmere undersøgelse,” siger præsidenten, der opfordrer alle polakker til at holde øje med et vejrfænomen i farverne rød, orange, gul, grøn, blå og lilla.

Som følge af regnbuens tilsynekomst overvejer Andrzej Duda nu at gøre hele himlen over det polske territorium til LGBT-fri zone, i stil med store dele af især det sydøstlige Polen.

“Det er forfærdeligt, hvis vores børn ikke engang kan kigge op mod himlen på en dejlig sommerdag uden at blive mødt med politisk propaganda, der har til formål at gøre dem alle homoseksuelle,” siger han og gætter på, at regnbuen er kommet vestfra som led i en EU-baseret påvirkningskampagne.

Lodne læderbøsser
Regnbuen selv, der nu befinder sig i en uidentificeret have syd for Gdansk, benægter dog dette.

“Jeg synes bare, Warszawa er en rigtig flot by og interesserer mig slet ikke for politik,” siger vejrfænomenet, der var kommet til hovedstaden for at holde ferie.

“Min plan var at slappe af, kigge på folk og bare hænge ud. Men nu overvejer jeg da at tage på homobar og være sammen med 6-7 lodne læderbøsser.”