Foto: Ekaterina79, Bigstock

Foto: Ekaterina79, Bigstock

Åbne kontorlandskaber komplet med espressomaskiner, bordfodbold og pytknapper, avancerede organisationsdiagrammer og figurer, der forestiller kaospiloter og forandringskonsulenter. Dette og mere kan du glæde dig til, når LEGO lancerer sin nye NPM-serie. 

LEGO har taget et skridt videre i forsøget på at få flere voksne til at interessere sig for de små klodser, som har begejstret børn og barnlige sjæle gennem flere generationer. Det sker med lanceringen af den nye LEGO NPM-serie, som kan bruges alene eller kombineres med sæt fra fx LEGO City-serien.

NPM står for New Public Management, og serien byder på bygninger, genstande og figurer, så du med tiden kan bygge en imponerende erhvervsbydel. Enten derhjemme eller som en hyggelig syssel, du kan bruge tid på sammen med kollegerne i det konsulenthus, du arbejder i til daglig.

Kreativt teambuildingsæt
HR-afdelingen i Kolding Kommune er en af de arbejdspladser, der glæder sig til at kunne finde LEGOs nye serie på hylderne. Her har trivselskonsulenterne nemlig for flere år siden indført LEGO som en metode til at opnå større arbejdsglæde.

“Vi har indført to ugentlige møder, hvor medarbejderne leger med LEGO, mens de taler sammen om de udfordringer, de har mødt siden sidst. Den uformelle stemning, der opstår, når man bygger en brandstation, faciliterer en langt mere fri og åbenhjertig omgangstone, end når man sidder statisk omkring et bord,” siger konsulent Markus Jelsborg, som glæder sig til at få fingrene i de nye sæt fra NPM-serien.

“Vi skal snart have et teambuildingevent for hele afdelingen, og jeg har hørt, at der blandt andet kommer et teambuilding-sæt. Hvor sjovt bliver det lige at bygge et teambuildingmiljø af LEGO på en teambuildingweekend med kollegerne?” jubler han begejstret.

Også til hjemmebrug
Hos LEGO vækker det glæde, at danske virksomheder har taget LEGO-klodserne til sig. De nye sæt er dog ikke kun tiltænkt erhvervslivet, fastslår Birgitte Madsen fra LEGOs danske PR-afdeling.

“NPM-serien egner sig i høj grad til hjemlig hygge,” siger hun og fremhæver som eksempel seriens avancerede organisationsdiagrammer.

“Vi har ladet os inspirere af verdenskortet, som allerede pryder væggene i mange hjem. Lige fra begyndelsen har vi fire forskellige diagrammer, og det er perfekte gaveidéer til den kreative mellemleder,” siger hun.