Foto: dolgachov, Bigstock

Foto: dolgachov, Bigstock

Jens’ problemer skyldes ikke hans navn, men hans ekstreme dovenskab og mangel på empati, erklærer numerolog.

Det var håbet om en hurtig succes uden nogen indsats, der fik 48-årige Jens Nicolaisen til at opsøge en numerolog.

“Der er mange ting, der ikke lige går op i en højere enhed for mig i øjeblikket,” siger den fraskilte mand fra Jyllinge, der efter eget udsagn har været “mellem jobs” i de sidste to et halvt år.

“Jeg håbede, at numerologen ville sige, at Jens var et rigtig skidt navn til mig. Så behøvede jeg ikke arbejde så meget for at komme nogen vegne, for det orker jeg simpelthen ikke,” siger Jens, der blandt andet håbede, at et nyt navn kunne give ham nogle venner, en kæreste, et arbejde og måske en ny bolig til erstatning for den etværelses lejlighed, han har boet i siden sin skilsmisse for otte år siden.

Styr på mødetid og hygiejne
Men Jens blev svært skuffet, da han opsøgte numerologisk rådgiver Hellasofia. Hun meldte hus forbi og sagde, at Jens Nicolaisen havde et ganske fint navn.

“Hun kunne ikke hjælpe mig. I stedet kom hun med en hel masse elendige råd, som jeg ikke kunne bruge til en skid,” raser Jens og fortæller, at numerologen for eksempel mente, at han ville have lettere ved at finde et job, hvis han mødte på arbejde tidligere end klokken 11.37.

Hellasofia påpegede også, at det nok ville gå bedre med at finde venner og kæreste, hvis Jens Nicolaisen begyndte at sørge for basal personlig hygiejne og holdt op med at købe bryllupsgaver i 7-Eleven.

“Det var fandeme da ikke det, jeg kom for at høre. Jeg betalte 1200 kroner for, at hun skulle sige, at nu skal jeg hedde Thomas, og så vil alt gå godt for mig,” siger Jens Nicolaisen, der forgæves har forsøgt at få sine penge tilbage fra numerologen.

Numerolog: Jens er doven og ubehagelig
Over for RokokoPosten holder numerologisk rådgiver Hellesofia fast i, at Jens Nicolaisens manglende succes i livet ikke har noget med hans navn at gøre.

“Jens har et navn med en rigtig god energi. Desværre kan man ikke sige det samme om Jens som menneske. Han er utrolig doven og nægter at gøre en indsats for at ændre sit liv,” siger Hellesofia og tilføjer, at Jens ikke blot er doven, han er også et ualmindeligt usympatisk og ubehageligt menneske.

“Jeg tror faktisk ikke, han kan føle empati,” siger Hellasofia, der omtaler Jens som “en led stodder”, hvilket efter hendes mening ikke vil ændre sig af, at han skifter navn.