Foto: Faces Portrait, Bigstock

Foto: Faces Portrait, Bigstock

RokokoPosten holder sommerferie de næste tre uger og vender tilbage mandag den 2. august. Det er lang tid at undvære os, så vi har spurgt eksperterne, hvordan du bedst håndterer dit savn. 

1. Skriv hademail til UEFA
Det er naturligt at reagere med vrede og frustration, når det går op for en, at man skal undvære noget, man er dybt afhængig af. Du har brug for at få afløb for disse følelser, men du vil ikke lade det gå ud over RokokoPostens hårdtarbejdende skribenter, for du ved inderst inde godt, at de fortjener at holde lidt ferie. Til gengæld har du den seneste måned lært, at hvis der findes en ond magt i verden, så er det UEFA. Skriv derfor en eller flere hademails til UEFA, hvor du med et groft sprog anklager dem for alt fra dårlige VAR-bedømmelser til den forringede drikkevandskvalitet på din foretrukne feriedestination.

2. Græd
Når de første voldsomme følelser har lagt sig, vil du sandsynligvis føle dig trist og tom indeni. Det er helt naturligt og ikke noget, du skal skamme dig over. Tværtimod bør du give slip og lade tårerne få frit løb. Det er især en god idé, hvis du befinder dig i en social sammenhæng, for så vil du få en masse opmærksomhed, som kan aflede dig fra den pludseligt opståede vished om, at livet er meningsløst, og at det eneste, du kan gøre ved det, er at drukne følelsen med ligegyldige, men stimulerende aktiviteter og substanser.

3. Læs nyhedsartikler
En anden god måde at tackle savnet er at læse nyhedsartikler fra andre etablerede nyhedsmedier. Der er masser at vælge imellem, og hvis du bruger Facebook, får du dem serveret på en let og elegant måde, uden at du selv behøver at opsøge dem eller tage stilling til, hvad du har lyst til at læse om. Det eneste, du skal huske på, er, at andre nyhedsmedier kan være utroværdige, hvilket du som trofast RokokoPosten-læser måske ikke er så vant til at være opmærksom på.

4. Glæd dig
Når du er nået gennem de foregående faser, hvor du først har raset og siden grædt ud samt læst et utal af nyhedsartikler, vil der være gået mindst et par uger. Det vil sige, at RokokoPostens sommerferie næsten er overstået, og så kan du begynde at se fremad og glæde dig til, at Danmarks mest troværdige og mindst sandfærdige nyheder vender tilbage.

God sommer!