Sam Wordley, Bigstock

Efter halvandet årti som seksuelt aktiv heteroseksuel kvinde er Camilla Dirch skuffet over mænd, der ifølge hende er “generelt ubrugelige”. Derfor vil hun opsøge hjælp fra religiøse fundamentalister til at ændre sin seksualitet. 

Det værste er skammen. Den opstår i gruppesamtaler, når Camillas veninder erfarer, hvem hun har været i seng med. Men Camilla føler den også selv, når hun vågner op sammen med en snorkende og pruttende mand med hår på ryggen.

“Jeg tænker: Hvad fanden er der galt med mig? Enten falder jeg for jævnaldrende, som er umodne drenge med Pokémon-hår og influencer-attitude. Eller også er de ældgamle idioter med en perlerække af forliste forhold bag sig.”

Mænd har været massiv skuffelse
Ordene kommer fra 28-årige Camilla Dirch, der bor på Islands Brygge og arbejder som kommunikationsrådgiver i en erhvervsorganisation. Hun har siden teenageårene haft seksuel omgang med mænd, hvilket indtil videre har været en massiv skuffelse, da mænd ifølge Camilla er “generelt ubrugelige”.

“Det er dem, som der er noget galt med. Alligevel kan jeg ikke lade være med at skamme mig over min seksualitet.”

Derfor overvejer Camilla Dirch at tilmelde sig et af de terapiforløb, som udbydes af fundamentalistiske kristne organisationer, der lover at ændre unge menneskers seksuelle orientering.

“Min og mine veninders smag i mænd er et overbevisende argument for, at seksualitet ikke er et valg. Alligevel er det værd at prøve,” udtaler Camilla.

Kan lide rent hjem og penis
Problemet er dog, at terapiforløbene udelukkende henvender sig til homo- eller biseksuelle, og Camilla vil i så fald skulle udgive sig for at være en mand for at kunne deltage i et forløb rettet mod kvinder.

Det er imidlertid et besvær, som Camilla er klar til at påtage sig, da hendes værdier og livsstil bare ikke er forenelig med seksuel omgang med mænd:

“Jeg kan godt lide duften af Ajax-rengøring og et hjem, der er indrettet med feminine nipsgenstande. Jeg kan også godt lide et badeværelse uden skægrester i vasken eller tis på og omkring toiletbrættet,” udtaler Camilla og tilføjer med et suk:

“Desværre kan jeg også rigtig godt lide penis, og det er min erfaring, at skal man holde sådan en, så kommer man til at gå på kompromis med alt det andet.”