Foto: bg_knight, Bigstock

Foto: bg_knight, Bigstock

Pensionisten Jørgen Knudsen, syvårige Alma og Bodil, der sælger æg, er tre gode bud på, hvem der skal med i næste sæson af Vild med dans ud af de 100, der endnu ikke har prøvet det.

I morgen afsløres det, hvem af de resterende 100 danskere, som endnu ikke har været med i Vild med dans, der udgør de næste håbefulde par i den 48. sæson af det populære danseprogram.

RokokoPosten stillede sig ud på gågaden i Vordingborg for at høre danskernes bud på, hvem de tror, der afsløres som dansepar. Her mødte vi folkepensionisten Inger Jensen, som mange nok husker fra sæson 31, og hun var ikke i tvivl.

“Det bliver Jørgen! Jørgen Knudsen, som bor nede på Vænget. Jeg er fuldstændig sikker på det, for han er begyndt at trippe rytmisk rundt bag sin rollator!”

Hvem er Jørgen Knudsen?

“Jamen, han var brugsuddeler i 35 år her i byen. Så solgte han forretningen, da hans kone gik bort; det var Kirsten, jo! Kirsten Knudsen fra sæson 42. Ja, så har han vist fluefisket en lille smule.”

Men nu danser han bag sin rollator?

“Ja! Og han er begyndt at følge Claudia Rex på Instagram. Jeg tror altså, den holder!”

Har du andre bud på mulige deltagere?

“Jeg tænker, at det bliver svært at komme uden om Alma, altså mit barnebarn på syv år. Og så kender jeg én fra Rødding, der køber æg af én, der ikke har været med nu. Hun hedder vist Bodil. Det er nok mine bedste bud: Jørgen, Alma og Bodil.”

Stadig rigtig godt TV
Vild med dans er det længst kørende program på TV2 nogensinde, og selv længe efter at værterne blev skiftet ud med robotter, og en enkelt af de oprindelige dommere modtog hjertemassage under liveudsendelsen, mener den tidligere deltager Inger Jensen, at programmet har sin berettigelse.

“Det er lige, så man sidder på kanten af sofaen hver gang. Stadigvæk! Hvem ryger nu hjem? Hvilket nyt popnummer fortolker bandet denne gang? Hvor mange briller har Britt Bendixen glemt oppe i håret i aften? Jeg siger dig, jeg sveder næsten lige så meget som dem, der danser!”

Ja, nu er de jo også temmelig besværede, en del af dem, men sig mig helt ærligt: Keder det dig aldrig bare lidt? Jeg mener, det har trods alt kørt i en menneskealder nu.

“Okay, helt ærligt – lidt. Men det er meget lidt. Og nu har jeg det sådan, at nu ser jeg det færdigt. Nu ser jeg, til vi alle har været med.”