Foto: oksix, Bigstock

Bitten mobbede sin klassekammerat Charlotte i skolen. Nu undskylder Bitten, at hun mobbede Charlotte, som hun kalder et oplagt mobbeoffer.

Igennem hele sin skoletid mobbede Bitten Nicolajsen sin klassekammerat Charlotte Vistisen. Selvom det er 22 år siden, de begge to forlod folkeskolen, har Bitten nu valgt at give Charlotte en undskyldning for de mange års mobning og fornedrelse gennem barndommen. Det har Bitten gjort ved at skrive et opslag på Facebook henvendt til Charlotte.

Over for RokokoPosten fortæller Bitten, at hun er ked af, at hun gennem mange år gjorde livet til et helvede for Charlotte.

“Det var helt forfærdeligt, hvad jeg gjorde. Den måde jeg konsekvent fik samlet folk i en gruppe med det formål at udstille og nedgøre Charlotte som en fornøjelse for os andre. I dag er jeg et meget bedre menneske, så der ville jeg aldrig behandle hende på den måde, selvom hun virkelig var en fed ko, der var meget let at mobbe,” fortæller Bitten.

Grimmere end et fugleskræmsel
Selvom hun fortryder sine handlinger, synes Bitten også, Charlotte selv bærer en del af skylden for de årelange ondskabsfuldheder.

“Man kan sige, hun giver os muligheden for at mobbe hende ved at være så oplagt et offer. Hun var både lidt tyk, havde grimme tænder, gik i grimt tøj og var socialt akavet. Ej, men du skulle se hende. En dag tog jeg et fugleskræmsel med i skole, og så stemte vi om, hvorvidt fugleskræmslet eller Charlotte var pænest, og fugleskræmslet fik alle stemmerne. Så nej, selvfølgelig var det forkert, at jeg gjorde hendes liv til et helvede, men altså. Den lå simpelthen også lige til højrebenet,” siger Bitten Nicolajsen til RokokoPosten.

Vil få folk til at stoppe med mobning
Når Bitten Nicolajsen vælger at fortælle historien om, at Charlotte var udsat for mobning i årevis, skyldes det både et ønske om at give Charlotte en undskyldning og et ønske om, at andre mobbere vil genoverveje deres handlinger efter at have læst Bittens opslag.

“Jeg håber, at folk, der mobber, vil tænke sig om en ekstra gang. Selv hvis det er en som Charlotte, hvor det mildest talt er nemt at finde ting at mobbe hende med. For eksempel stak vi engang Charlottes hoved ned i toilettet og trak ud. Lad være med sådan noget. Det er pisse ulækkert. Der er jo andre, der skal bruge toilettet bagefter, haha. Ej, undskyld, man skal lade være med at mobbe,” siger Bitten Nicolajsen.