Foto: BitsAndSplits, Bigstock

Foto: BitsAndSplits, Bigstock

Efter at flere lokalpolitikere fra DF er blevet anklaget for brændemærkning, niv i brystvorterne, rufferi og afføringsporno, lover en håbefuld DF’er fra Aalborg at afstå fra samme adfærd. 

Det er en spændt, men fortrøstningsfuld lokalpolitiker fra Dansk Folkeparti, som RokokoPosten møder til et kort interview om hans mærkesager i forbindelse med kommunalvalget. Især med ét løfte håber den 45-årige Bjarke Hansen at kunne tiltrække stemmer nok til at blive valgt.

“Jeg lover, at hvis I stemmer på mig, vil jeg ikke være megaklam over for kvinder. Hverken i forbindelse med det politiske arbejde eller privat. Jeg lover, at jeg ikke vil drive en sexkælder, hvor jeg spænder kvinder fast til trykimprægnerede stolper og gør fantastisk ulækre ting ved dem,” lyder det fra den måske kommende lokalpolitiker.

Ingen pisk med Dannebrog
Men kan du garantere, at det ikke bare er noget, du siger nu, hvorefter det viser sig, at du faktisk driver en rigtig ulækker sexkælder eller klasker kvindelige kolleger bagi, når de går forbi?

“Ja! Skulle jeg, der brænder for at passe på de ældre, på vores gode danske værdier og på ytringsfriheden, samtidig organisere et netværk af meget modne kvinder, der hver lørdag piskes med Dannebrog af velbetalende kunder, hvorefter jeg tvinger disse kvinder til at holde det hele hemmeligt? Det er jo absurd!” protesterer Bjarke Hansen, imens han modtager utallige beskeder i en fælleschat på WhatsApp.

Lader mobilen blive hjemme
Befolkningen er efterhånden flere gange blevet rystet i sin grundvold, når vedholdende journalister har kunnet afsløre, at fremtrædende lokalpolitikere har deltaget i seksuelle arrangementer, der havde karakter af udnyttelse, rufferi og ekstremt dårlig dømmekraft. Det kan Bjarke Hansen godt forstå.

“Det skriger jo til himlen, at man ikke udviser større moral og bedre dømmekraft, mens man forsøger at få indflydelse på andre menneskers liv gennem politik. Det er bizart, at folk ikke er bedre til at sikre deres private korrespondancer eller kan regne ud, at de nok ikke skal have taget billeder foran kvinder, der er smurt ind i fækalier.”

Problemet er vel ikke, at disse politikere har været uforsigtige, men at det overhovedet foregår.

“Ja, selvfølgelig! Der skal slet ikke være telefoner til den slags sammenkomster, som jeg selvfølgelig ikke kunne drømme om at arrangere.”