Foto: olympuscat, Bigstock

Foto: olympuscat, Bigstock

Robert Hackendorffs livskvalitet er steget betragteligt, efter at han fandt en kæreste med ret til handicapparkering.

Single-tilværelsen er lagt på hylden for den 39-årige Robert Hackendorff, der i dag danner par med Nicoline Jæger. Parret har kommet sammen i et par måneder og er netop flyttet sammen i Roberts lejlighed på Østerbro. De er blevet introduceret til hinandens forældre og planlægger at holde nytår sammen.

Mens Nicoline efter eget udsagn er voldsomt forelsket i Robert, skyldes Roberts interesse i at danne par med Nicoline ikke, at han er specielt interesseret i Nicoline som person. Det skyldes derimod, at Nicoline har en kronisk autoimmun lidelse, der gør, at hun har ret til handicapparkering.

Slog til, da muligheden bød sig
“Det har virkelig ændret mit liv til det bedre, at jeg er begyndt at komme sammen med Nicoline. Før jeg mødte hende, kunne jeg cirkle rundt i timevis for at lede efter en parkeringsplads, når jeg kom hjem fra arbejde. Nu kan jeg parkere i ro og mag lige foran lejligheden. Det har virkelig øget min livskvalitet,” fortæller Robert Hackendorff.

Han tilføjer, at han ikke specifikt søgte efter en kæreste med licens til handicapparkering, men at han “slog til”, da muligheden bød sig med Nicoline Jæger, som han ellers ikke var specielt interesseret i til at starte med.

“Altså, det var ikke kærlighed ved første blik. Det var det ikke. Faktisk var jeg ikke specielt interesseret i Nicoline i starten. Men så sagde hun det der med den sygdom, og så spurgte jeg, om hun havde et af de der blå skilte til forruden. Det sagde hun, at hun kunne skaffe, og så har vi faktisk været kærester lige siden,” fortæller Robert Hackendorff.

Tager mig for parkeringens skyld
Nicoline Jæger fortæller, at hun er meget forelsket i Robert Hackendorff og derfor er lykkelig for at være kæreste med ham. Hun erkender dog også, at det ville være rart, hvis han var i forholdet, fordi han også var forelsket i hende.

“Det ville selvfølgelig være dejligt, hvis han var min kæreste, fordi han også elskede mig. Men nu er det sådan her. Og altså, der er folk, der tager en kæreste for brysternes eller pengenes skyld. Robert har så taget mig for parkeringens skyld.”