Foto: Folketinget.dk

Med sin kriminelle karriere og skamløse selvretfærdighed har Inger Støjberg den perfekte profil til at blive tabloid-chef, lyder det fra Berlingske Medias direktør, Anders Krab-Johansen.

Inger Støjberg skal være chefredaktør på B.T. Det oplyser Anders Krab-Johansen, der er administrerende direktør for Berlingske Media, i en pressemeddelelse.

Inger Støjberg er forhenværende udlændingeminister for Venstre og sidder i Folketinget som løsgænger, men med mandagens fængselsdom i rigsretten forventes hun at blive erklæret uværdig til at sidde i Folketinget.

Hun afløser Michael Dyrby, der tidligere på måneden måtte trække sig efter en række krænkelsessager.

Skruppelløs, skamløs og kriminel
“Inger Støjberg passer perfekt på en tabloid chefprofil. Hun er dømt kriminel og samtidig aldeles skruppelløs og uden fortrydelse,” lyder det fra Krab-Johansen.

“Det er ingen hemmelighed, at B.T. altid har halset lidt efter Ekstra Bladet. Derfor er det med stolthed, at jeg kan præsentere en chefredaktør, der overgår selv Henrik Qvortrup i skamløs selvretfærdighed. Det har heller ikke været nemt at finde en mediechef, der ikke har sexkrænket en praktikant eller to. Der er i hvert fald ikke mange, der tager telefonen, når man ringer fra en medievirksomhed.”

Inger Støjbergs første gerning som chefredaktør vil blive at gøre op med mediernes kapitulation over for voldsmandens veto, når det kommer til islam.

“Ekstra Bladet siger, at de tør, når ingen andre tør. Det er jo løgn. De tør, ligesom alle andre medier, ikke trykke Muhammed-tegningerne,” udtaler Støjberg og fortsætter:

“Men det gør vi. Og vi kommer ikke bare til at trykke dem diskret med en lille, undselig illustration godt gemt væk inde i avisen. Hver gang jihadister myrder løs i Europa, mens de råber ‘allahu akbar’, kommer vi til at smække Kurt Westergaards tegning af Muhammed med en bombe i turbanen på forsiden af B.T.”

Praktiserer hvad jeg prædiker
Adspurgt om, hvorvidt hun ikke er bange for, at B.T. vil blive ramt af terrorangreb, svarer Støjberg:

“Jo. Men der er jo ingen andre, der tør. Og så må medierne gå forrest. Det kan I skrive på min gravsten,” udtaler hun og tilføjer:

“Jeg har aldrig kunnet udholde journalisternes hykleri. De sidder med deres på det tørre og udstikker krav til alt og alle, når de da ikke laver usjov og bovlam satire. Men jeg kommer til at tage min egen medicin og praktisere, hvad jeg prædiker.”