Siden september 2010 har RokokoPosten dagligt leveret næsten sande nyheder til danske satireelskere. Imidlertid uden den store indkomst, da redaktionens medlemmer består af støvede akademikere uden forretningsforståelse. For at råde bod på dette udbyder vi nu aldeles symbolske, men virkelig flotte folkeaktier til alle, der gerne vil støtte RokokoPosten.

Forstå os ret: Dette er ikke en klagesang eller en trussel om at opføre en af de betalingsmure, som skyder op omkring aviser overalt for tiden. RokokoPosten er grundlagt på kærlighed til satire, og vi fortsætter ufortrødent og aldeles gratis for alle med en internetopkobling.

Ikke desto mindre vil vi rigtig gerne bruge mere af vores tid på at levere et fedt produkt, og det kan du bidrage til.

Du kan nemlig nu erhverve en aldeles symbolsk folkeaktie i RokokoPosten.

Den giver dig godt nok ikke nogen indflydelse, til gengæld koster den også næsten kun det, du har lyst til at give. Vi værdsætter ethvert bidrag, der ubeskåret vil blive brugt på at drive siden.

SÅDAN GØR DU:

  • Log på din netbank.
  • Overfør dit bidrag til RokokoPostens konto
    Reg. nr. 8075, kontonummer 0001747173
  • Skriv din email i det felt, hvor du kan sende en besked til modtageren.

DET FÅR DU:

  • For bidrag fra 50-500 kr. kvitterer vi med en fantastisk PDF-fil med din folkeaktie, inklusive flotte egeløv samt vor dybfølte tak, fremsendt til din email-adresse!
  • Bidrag mellem 501-1000 kr. kaster selvsamme aktie af sig, men signeret af redaktionen i rigtigt blæk og fremsendt til din postkasse. Vi skriver til den email, du oplyser, og får din adresse.
  • Bidrag på 1001 kr. og opefter udløser en udgave af vores bog, “RokokoPosten – de første 280 år”, samt en signeret folkeaktie. Vi skriver til den email, du oplyser, og får din adresse.

Forretningsbetingelser

Købet foregår ved, at du overfører det beløb, du ønsker, dog mindst 50 kr., til vores konto og skriver din mailadresse i beskedfeltet. Så snart vi modtager betalingen, sender vi dig en mail. Hvis beløbet er mellem 50 og 500 kr., sender vi dig en mail, hvor vi spørger om navn og adresse, hvorefter vi sender dig en PDF med folkeaktien samt faktura. Hvis beløbet er på 501 kr. eller derover, sender vi dig en mail, hvor vi spørger om dit navn og adresse samt, hvilket navn der skal stå på aktien.  Så snart du har sendt os disse oplysninger, sender vi dig en specialiseret folkeaktie med posten med navn på og underskrifter fra alle tre redaktører. Hvis dit beløb er på 1001 kr. eller derover, sender vi desuden et eksemplar af bogen ”RokokoPosten – de første 280 år”. Bemærk, at bogen og den specialiserede aktie kommer i to forskellige pakker og kan ankomme på forskellige tidspunkter.

Produktet
RokokoPostens folkeaktie er ikke en aktie, men et kreativt produkt, som du modtager enten digitalt i form af en PDF-fil eller i papirform med posten. Ved køb af en folkeaktie kommer du derved ikke til at eje en del af RokokoPosten, du bliver ikke en del af RokokoPosten, og du får ingen rettigheder i forhold til RokokoPosten. Folkeaktien repræsenterer ikke en økonomisk værdi og er ikke et investeringsobjekt.

Bytte- og returret
Hvis dit beløb er på mellem 50 og 500 kr., bortfalder din fortrydelsesret, så snart vi modtager pengene, da der ikke er fortrydelsesret på digitale varer. Hvis dit beløb er på 501 kr. eller derover, og du dermed har købt en specialfremstillet folkeaktie, bortfalder din retur- og bytteret , når vi modtager mailen med dit navn og adresse, jf. købelovens bestemmelser om specialfremstillede varer. Du har 14 dages returret på bogen, hvis dit beløb er på 1001 kr. eller derover. Du skal sende bogen tilbage i samme stand, som du modtog den, og vedlægge en seddel med dit navn, adresse og kontonummer, hvorefter vi overfører et beløb på 199,95 kr., hvilket svarer til bogens købspris, samt prisen for din forsendelse. Send bogen til RokokoPosten ApS, c/o Marta Sørensen, Læssøesgade 85, 2.th, 8000 Aarhus C.

Hvis der opstår problemer i forbindelse med varelevering eller overførsel af PDF-filen pr. mail, kan du kontakte os på mail@rokokoposten.

Virksomheder
RokokoPostens folkeaktie sælges kun til privatpersoner. Ønsker din virksomhed at støtte eller indgå et samarbejde med RokokoPosten, så kontakt os på mail@rokokoposten.dk.