RokokoPosten er et satirisk nyhedsmedie, der blev stiftet som en non-profit webavis med falske nyheder i september 2010. Siden da har vi udgivet en artikel dagligt, optrådt i de fleste større medier og fra 2012-2015 været trykt i Jyllands-Posten og siden 2015 i Berlingske. I oktober 2012 år modtog RokokoPosten Autorernes Hæderspris og udgav måneden efter en opsamling af de bedste artikler i bogen ”RokokoPosten – de første 280 år” på forlaget Rosinante.

Med over 100.000 Facebook-fans og mere end 200.000 unikke besøgende om måneden er vi blandt Danmarks mest besøgte satirewebsites foruden at være et af landets mest populære Facebook-medier.

Vi kan levere

–          satiriske tekster til din virksomhed, fx interne nyhedsbreve og pressemeddelelser

–          satirisk underholdning til arrangementer, fx i form af taler og sange

–          koncepter og tekster i forbindelse med markedsføring, både viralt og traditionelt

–          markedsføring og produktlancering med en satirisk vinkel

–          rådgivning om satire som virkemiddel

–          foredrag og workshops om satire

–          annoncer på www.rokokoposten.dk

Produkter og ydelser kan leveres enkeltvis eller ved indgåelse af et partnerskab.

Kontakt os på email: redaktionen@rokokoposten.dk eller på tlf. 21732657

RokokoPostens redaktører

Marta Sørensen, født 1986, er uddannet analytisk journalist med en bachelor i musikvidenskab og engelsk. Siden 2008 har hendes artikler optrådt i Politiken, Information, Soundvenue, GAFFA og en række britiske tidsskrifter. Sammen med Mikkel Andersson står Marta bag Berlingskes satirekoncept, Sværtegade. Marta skriver desuden nyhedsbreve, advertorials og andet PR-materiale.

Mikkel Andersson, født 1979, har en bachelor i historie og en kandidatgrad i analytisk journalistik fra Aarhus Universitet. Ved siden af RokokoPosten er han journalist og debattør for Berlingske samt vært på mediemagasinet Q&A på Radio24syv.

Zenia Larsen, født 1974, er cand.mag. i informationsvidenskab med særlig vægt på retorik og formidling. Hun har arbejdet med strategisk kommunikation for en kristen interesseorganisation og holder foredrag om kristendom og humor. Zenia har en fortid som improvisationsskuespiller og har blandt andet optrådt på Midtfynsfestivalen og undervist akademikere i teatersport.