Dansk Folkeparti melder sig nu på banen med et nyt forslag: fred ligusterhækken. S-formand Helle Thorning-Schmidt er efter køb af kolonihavehus ikke afvisende.

Læs hele artiklen…


Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 25. november 2010.

Anne fortæller: Dansk Folkeparti er generelt et taknemmeligt offer for politisk satire. Men de var det i særdeleshed i efteåret 2010, hvor forkvinde Pia var ude efter at forbyde paraboler i danske ghettoer, som bl.a. Vollsmose. Idéen til denne artikel opstod i en propfyldt tog på vej mod Århus, hvor jeg forskansede mig bag en MetroXpress, der gav tips til beskæring af hække. Hvad er mere sovset ind i dansk-rød sentimentalitet end en ligusterhæk? Og hvad er mere selvskrevet til national konservering end den?, tænkte jeg, mens jeg åbnede min laptop. Og fandt ud af, at Pia K. faktisk selv bor bag en ligusterhæk i Gentofte.