Foto: 688709, Pixabay

Foto: 688709, Pixabay

DropKick Media Inc. har 34 ansatte, selvom end ikke chefen ved, hvor penge til løn og husleje kommer fra. Et fællestræk for hele branchen, siger revisor.

Læs hele artiklen…

 


Dagens artikel blev oprindeligt publiceret den 12. oktober 2010.

Mikkel fortæller: Dagens artikel skrev jeg en sen eftermiddag, mens min datter var til teater, og jeg fordrev ventetiden med bærbar og surrealistisk dyr italiensk kaffe på en café ved Aarhus Å omgivet af højttalende reklamefolk.

Måske var det den kumulative provins-urbane trendyness, som blev for meget. I hvert fald mente jeg, at erhvervslivet og den kreative branche fortjente et satirisk los i bollerne. For lad os erkende det: Dybest set ved ingen, hvad det er, som firmaet i de nævnte brancher faktisk tjener penge på. Måske er der tale om svindel, who knows? Desuden ser de ud til at have det alt for sjovt til, at det kan være rimeligt.

Jeg håber, at jeg hermed har gjort mit for at underminere al den umådeholdne morskab. Det samme har jeg også senere forsøgt med teambuilding-kurser.

Relaxperience-lounge er i øvrigt et fantastisk ord, som jeg hermed graciøst overgiver til værdigt trængende firmaer, der beskæftiger sig med sociale medier, branding og den slags, og som mangler et navn til deres fællesrum.