En unik, billig og lettilgængelig måde at skille sig af med affaldsstofferne på. Sådan præsenterer Pressalit deres nye wc-koncept, Clean Inside. Nok ikke det mest videnskabeligt effektive produkt, mener kostvejleder og wellness-ekspert, Sandy Nielsen.

I mange år har alternative behandlere og skønhedsfirmaer lokket med kure, der skal fjerne giftstoffer fra vores kroppe, fx gennem tarmskylninger, særlige diæter eller drikke. Nu melder den danske wc-producent Pressalit sig også på banen med et endnu uprøvet koncept til rensning af legemet.

“Siden 1954 har vi produceret isenkram, der hjælper befolkningen med at fjerne uønskede substanser fra deres krop. Med Clean Inside-konceptet tager vi skridtet videre og sikrer dig en komplet afgiftning, så du kan blive fri for tilsætningsstoffer, farvestoffer, pesticidrester og slagger fra toksisk mad,” forklarer kreativ direktør, Michael Brandstrup.

Giver følelse af lethed
Pressalit lægger ud med en ny serie kummer, der kan købes sammen med en grundig vejledning i, hvordan du anvender produktet i overensstemmelse med Clean Inside-principperne.

“Det vigtigste er naturligvis, at du er tryg og afslappet, når du sætter dig til rette. Kroppen fortæller selv, hvornår den ønsker at blive afgiftet, hvilket sikrer en helt igennem naturlig og harmonisk detox-process,” fortæller Brandstrup, der allerede har anskaffet sig to kummer til brug i hjemmet og mener, at kuren giver “en helt særlig følelse af lethed og velvære”.

Den mangeårige kostvejleder og wellness-ekspert, Sandy Nielsen, er derimod i tvivl om, hvorvidt Pressalit tilbyder den videnskabeligt mest effektive måde at skille sig af med sine affaldsstoffer på.

Prototyperne kan benyttes nu
“Jeg er meget skeptisk omkring, hvorvidt man blot med en wc-kumme kan rense kroppen for alle de skadelige kemikalier, som det moderne liv påfører den. Selv ville jeg aldrig nøjes med at bruge et produkt som Clean Inside, men supplere op med månedlige tarmskylninger, daglige kopper varmt vand med citron og min egen diæt, der baserer sig på essentielle olier og valnøddeekstrakt,” mener Sandy Nielsen.

Pressalit planlægger at lancere de nye kummer i næste uge, men allerede nu kan man få en forsmag på konceptet ved at møde op hos udvalgte forhandlere, når man ønsker en afgiftning, og benytte sig af Clean Inside-prototyperne.