Foto: Lioness65, Freeimages.com

Foto: Lioness65, Freeimages.com

Henrik Poulsens kolleger blev meget overraskede, da de tog til globryllup og opdagede, at Henriks ægtefælle var en mand.

Da Henrik Poulsen fortalte sine kolleger i entreprenørselskabet Juhl & Søn, at han skulle giftes, besluttede kollegerne straks at møde op til globryllup.

Her fik de sig noget af en overraskelse. Henriks ægtefælle viste sig nemlig at være en mand.

Ifølge Henrik selv er det mærkværdigt, at det kom sådan bag på kollegerne, for han har aldrig lagt skjul på, at hans kæreste var en mand.

“Jeg har et billede af os på mit skrivebord, og jeg taler da så tit om Frode, at de også af og til spørger ind til ham,” forklarer Henrik undrende.

Ingen løse håndled
Sekretær Hanne Egelund forklarer over for RokokoPosten, at hun da godt havde hørt en masse om Frode.

“Men jeg troede, at det var hans bror eller fætter eller sådan noget. Det er da heller ikke til at se på billedet, at de er kærester – de står jo bare og kigger og har slet ikke analsex eller noget.”

Flere andre kolleger udtrykker forbavselse over, at Henrik, der som regel aldrig vækker opsigt, er homoseksuel.

“Han har hverken løse håndled eller en affekteret stemmeføring, og så vidt jeg ved, hører han mest rock og blues,” udtaler fuldmægtig Henning Sørensen.

Kantinemedarbejder Iben Kvist medgiver, at Henrik som regel vælger sunde retter med masser af groft og grønt til frokost, men det, troede hun, var fordi, han gik op i at holde sig i form.

“Der kan man bare se, som man kan tage fejl af folk,” reflekterer Iben Kvist.