En socialdemokratisk statsminister har sat sig for at ødelægge en koncert, som den rumænske fløjtevirtuos, Gheorghe Zamfir planlægger i Fælledparken.

En proteststorm har rejst sig efter, det er kommet frem, at den socialdemokratiske statsminister, Helle Thorning-Schmidt, angiveligt vil bruge politiske budskaber til at forstyrre en fløjtekoncert, som den kendte fløjtenist Gheorghe Zamfir afholder i Fælledparken første maj.

Den politiske sabotageplan blev opdaget fredag eftermiddag, hvor det kom frem, at hele 23 socialdemokratiske folkevalgte er medlemmer af den hemmelige Facebook-gruppe “Parlamentarikere mod panfløjter” . Her skriver Helle Thorning-Schmidt blandt andet:

“Jeg sværger, at ikke én vil kunne høre den østeuropæiske immigrantmusiker, når jeg først for alvor kommer i gang med et forsvar for kontanthjælpsreformen. LOL ROFL! 😀

Lusepusterfløjteri
Den udmelding svarer Bjarne Corydon (S) på med ordene:

“You go! Alle kender jo hans ulidelige musik til hudløshed, så der er intet, som går tabt for nogen. Men det er vigtigt at lave en markering om, at vi socialdemokrater ikke tolererer den slags lusepusterfløjteri!”

Mange arbejdere, som blot havde glædet sig til en velskænket fadøl akkompagneret af fløjteklassikere som “Scarborough Fair” og “My Heart Will Go On” i Zamfirs fortolkning, er imidlertid blevet stærkt krænkede af sabotageplanerne.

Kræver politikfri 1. maj
“Jeg mener ikke, det kan være rigtigt, at tilfældige politikere kan komme væltende og sabotere en professionel fløjtekoncert, som rigtig mange mennesker har glædet sig til. Hvis ikke man uforstyrret kan høre fløjteri den første maj, hvornår kan man så?” spørger den 53-årige blikkenslager Mads Friis Thestrup retorisk.

Hans hustru, Inger Thestrup, er helt enig.

“Hvis vi ville høre socialdemokrater aflire politiske taler, ville vi nok tænde for TV 2 NEWS i stedet for at gå i Fælledparken den første maj.”

Om de socialdemokratiske politikeres sabotage lykkes, er imidlertid tvivlsomt.

Til RokokoPosten fortæller Københavns Politi, at de vil være massivt til stede og gøre alt for at forhindre en gentagelse af den katastrofale 1. maj sidste år, hvor Mette Frederiksen (S) fuldstændig overdøvede Erann DD’s ellers veloplagte 90’er-funk med en virkelig skinger tale om dagpengesatser.