Foto: fizkes, Bigstock

Et overraskende Twitter-like fra en politisk modstander fik fatale konsekvenser for en 34-årig mand fra Esbjerg.

Den 34-årige Thomas Birkkjær fra Esbjerg afgik onsdag eftermiddag ved døden efter en tragisk Twitter-ulykke.

Thomas’ hustru, Jane Birkkjær, fortæller, at hun sad ved siden af Thomas i sofaen, mens han var i gang med en længere debat på Twitter om dansk udlændingepolitik.

“Han sagde helt stakåndet, at han havde fået et like fra en politisk modstander som svar på en kommentar, han havde skrevet. Derefter begyndte han at hyperventilere, blev ligbleg i hovedet og talte sort, før han gik i krampe og til sidst besvimede,” siger hun dybt berørt til RokokoPosten og fortsætter.

“Han gentog bare ordene ‘Hvordan kan jeg være enig med hende’ hen for sig igen og igen, inden han kollapsede.”

Centre i hjernen var brændt af
Ambulancefolkene ankom i løbet af ganske få minutter og forsøgte at genoplive Thomas Birkkjær, men forgæves. Den efterfølgende obduktion viste, at de centre og synapser i hjernen, som skaber og holder styr på vores verdensbillede, og som bliver overbelastet ved kognitiv dissonans, med retsmedicinerens ord var “brændt fuldstændig sammen”.

RokokoPosten har talt med Twitter-brugeren, som Thomas Birkkjær havde den dødbringende konversation med. Hun foretrækker at være anonym og fortæller, at hun havde udvekslet mange hadske kommentarer med Thomas, siden hun blev aktiv på Twitter. Ikke desto mindre er hun trist over, at Thomas er død.

“Ikke fordi den landsforræder ikke havde fortjent det. Men det er da alligevel synd, da jeg så aldrig igen kan udstille ham som det dumme svin, han var,” siger hun.

Like var en fejl
Den anonyme Twitter-bruger fortæller også, at hun har trukket sit skæbnesvangre like tilbage.

“Jeg var overhovedet ikke enig med ham. Det var en banal fejl, som skete, da jeg skulle scrolle ned over Twitter-feedet på min smartphone,” siger hun.

Efterfølgende har Twitter-brugeren kommenteret på Jane Birkkjærs opslag om kærestens død med ordene “Kondolere”.