Foto: Alexas_Fotos, Pixabay

Foto: Alexas_Fotos, Pixabay

Endelig skete det, som aldrende og forfængelige kvinder og prinser kun har turdet drømme om. En sjælden abeart på Sumatra formår at lægge en lort, der reducerer alle rynker og giver evig ung hud.

Den engelske biolog, Karen Phyllis på 37, gjorde en fantastisk opdagelse, da hun gled i en smattet masse under en forskningsekskursion i Sumatras regnskov. Det klistrede stads, der satte sig fast på Karens hud, viste sig at være abelort, og efter få minutter forsvandt alle hendes rynker.

Ultimativ luksuslort til huden
Phyllis foretog hurtigt en analyse og kunne konstatere, at der var tale om lort fra den sjældne abeart, Ki Chowei. Hele 35 aktive ingredienser talte for sig selv.

“Ki Chowei-abens vigtigste ernæringskilde er blade fra gingko biloba-træet, hvis planteekstrakt tilfører huden collagen,” fortæller Phyllis.

Når planten har været gennem fordøjelsessystemet på aben og efterfølgende kommer ud af endetarmen i form af små orangefarvede fækalier, aktiverer den hudens vækstfaktorer og giver det fantastiske resultat.

 

Fabulous feces
Der gik ikke lang tid, før rygtet om mirakellorten nåede Hollywood. Nu strømmer stjernerne fra ‘Tinzletown’ til Sumatra for at få fingrene i de fantastiske fækalier, der sælges af lokale stammer. 100 gram lort koster 1000 dollars (Ca. 5500 danske kroner, red).

Aldrende stjerner som Teri Hatcher og Nicole Kidman har allerede købt lort for svimlende summer. Også talkshowværten Oprah Winfrey har indkøbt et mindre lortelager, som hun for åben skærm har døbt fabulous feces.

Verdensnaturfonden og Prins Henrik i ekstase
Det er en glædens dag for Verdensnaturfondens præsident, Hans Kongelige Højhed, Prins Henrik. Dog af andre årsager. Fonden har nemlig længe arbejdet på at få fredet den sjældne Ki Chowei-abe, hvis bestand er truet på grund af ulovlig skovhugst i Sumatras regnkov.

“Når tropeskoven falder for motorsaven, er Ki Chowei-aben truet, fordi der er så få af dem. Nu freder man den, fordi der er flere penge at hente på dens affyring (afføring, red), end på træer. C’est superb!” lyder det fra Prinsgemalen, der ellers ikke ved så meget om aben.

Prins Henrik har selv købt 800 gram fækalier med hjem. Han forsikrer dog, at det ikke er til ham selv. I hvert fald ikke det hele.