RokokoPosten har modtaget et læserbrev fra laborant Torben Olesen. Han ønsker al politik fjernet fra det offentlige rum og kritiserer RokokoPosten for at føre en bevidst politikofil linje.

Kort og godt: Politik hører ikke hjemme i det offentlige rum!

Politik er opium for folket. Politik forvrænger virkelighedsopfattelsen og er roden til alt ondt. Tænk bare på alle de krige, der er startet på grund af politik, og alle de politisk motiverede overfald, vi kunne undgå, hvis politik slet ikke fandtes.

Overalt sætter politiske sekter og grupperinger deres klamme aftryk på samfundsordenen. Man kan dårligt tænde sit tv eller åbne en avis uden at blive konfronteret med missionerende politikere, der promoverer en forældet og meningsløs adfærd. Se bare valghandlingen. Folk stimler sammen for at få uddelt papir, de hver især i enrum sætter et kryds på. Og bagefter kaster de det i de store skraldespande, der altid pryder lokalerne. Et absurd ritual for ikke at tale om ressourcespildet.

Ret til ikke at blive konfronteret med andres politiske meninger
Vi lever i et moderne vidensamfund, og det er uhørt med al den statsstøttede, politiske propaganda, som selv skoleelever manipuleres til at tro på. Børn har ret til at vokse op i en verden uden politiske symboler overalt, og lærere bør holde sig fra at forkynde politiske holdninger. Faget samfundsfag er jo i virkeligheden én stor kampagne for politik.

Vi er mange, der har fået nok! Det er muligt, at nogen har et personligt behov for politik, men så må de i det mindste dyrke det derhjemme, så vi andre ikke skal forholde os til deres irrationelle pladder i tide og utide.

Og selvom RokokoPosten ofte byder på forfriskende, apolitisk stof, så fører også denne avis en tydelig, politikofil linje, som blandt andet viser sit grimme ansigt, når kritikere af systemet latterliggøres, fordi de siger fra. Sandheden er tydeligvis ilde hørt.

For sandheden, det er det! Politik har intet at gøre i et moderne samfund. Det må regeringen indse og få det forbudt eller fjernet fra det offentlige rum. Det er ethvert menneskes ret at færdes offentligt uden at skulle udsættes for politik!