Efter en kort affære med sin nabo føler Helle Iversen ikke længere, at hun kan varetage sit job. Vi respekterer hendes beslutning og ønsker hende held og lykke i fremtiden, udtaler chefen.

Skandalen ruller gennem Enriva, en mellemstor it-virksomhed i det sydlige Sjælland. For en uge siden kom det nemlig frem, at den mangeårige kontorassistent Helle Iversen havde været sin mand utro med deres nabo, Erling Nielsen.

Affæren var startet efter en sommerfest og havde fortsat indtil oktober, hvor Helle og Erling blev enige om at afbryde kontakten. På grund af nogle afslørende e-mails kom Helles utroskab imidlertid frem i lyset, og derfor har hun i dag valgt at stoppe hos Enriva.

“Jeg føler ikke længere, at jeg med integriteten i behold kan betjene de friskoler, hvis it-systemer Enriva i flere år har været med til at udvikle. I juli traf jeg en forkert beslutning, som jeg i dag fortryder bitterligt, og jeg håber på tilgivelse. Ikke bare fra min mand, men fra mine kolleger og kunder samt fra offentligheden,” udtaler Helle Iversen i en pressemeddelelse og opfordrer samtidig medierne til at udvise respekt for hendes families svære situation.

Forståelse fra kollegerne
I Enriva udtrykker man forståelse for Helles beslutning.

“Vi har været glade for Helles arbejde gennem årene, men forstår godt, at hun føler det nødvendigt at træde tilbage. Selvom Helle aldrig direkte har haft kontakt med eleverne på de friskoler, der køber vores it-systemer, er det problematisk, at Enriva gennem hende indirekte signalerer en accept af utroskab og dermed delvis er med til at korrumpere små børn,” udtaler administrerende direktør for Enriva, Hugo Preben Thomsen, der håber, at Helle og familien må finde styrke til at komme igennem denne svære tid.

Helle Iversen vil nu tage en kort orlov, hvor hun blandt andet skal i parterapi med manden.