En 28-årig sexarbejders krop står til pynt i en kundes stue. Men sexarbejderen er træt af at være materieløs og vil gerne købe den tilbage.

Indtil for få måneder siden var 28-årige Zitha Johnsen en ganske almindelig sexarbejder. Men så kom en af hendes stamkunder med et tilbud, hun i dag fortryder.

“Han havde læst i avisen, at prostituerede solgte deres kroppe, og så spurgte han mig, om jeg også gjorde det,” fortæller den nu kropsløse kvinde og fortsætter:

“Han tilbød en god pris, og jeg sagde ja. Jeg havde PMS og ondt i ryggen den dag, så jeg tænkte egentlig mest, at det var en lettelse at slippe af med den.”

Bliver lynhurtigt hverdag
Det første stykke tid var den materieløse tilværelse ganske underholdende, medgiver Zitha Johnsen. Hun morede sig med at svæve gennem mure og nød, at hun ikke behøvede at spise eller sove.

“Jeg var fx på opdagelse i PET’s hovedkvarter og andre stærkt overvågede områder, hvor jeg ikke ville kunne komme med en krop,” mindes hun.

Men efterhånden begyndte det at blive trivielt.

“Det lyder måske snobbet, men når man har været fluen på væggen til adskillige af Obamas private selskaber og set alverdens kendte mennesker dyrke sex og gå på wc, så bliver det bare hverdag, og til sidst holder man op med at synes, det er spændende.”

Desuden savner Zitha Johnsen at kunne gå en tur på sine ben, spise og blive set af sine venner.

Kunde overvejer tilbagesalg
Zitha Johnsen har flere gange overvejet at spørge sin tidligere kunde, om hun måtte købe sin krop tilbage, men har ikke villet være det bekendt.

I stedet har RokokoPosten ringet til kunden, den 41-årige Frands Erik Espersen, og fremlagt sagen for ham. Han udtaler:

“Jeg var ikke klar over, at hun havde fortrudt salget, og det er jeg da ked af at høre!”

Frands Erik Espersen overvejer nu, om han vil sælge kroppen tilbage til Zitha Johnsen.

“Det er da lidt ærgerligt, for nu står den så fint og pynter hjemme i min stue, og jeg bliver så glad, når jeg ser på den. Men omvendt kan jeg jo ikke rigtig bruge den til noget, når der ikke er liv i den, så det kan da godt være, at vi bare skal annullere købet,” reflekterer han og tilføjer:

“Måske kan jeg så bare leje den i nogle perioder. Det har jeg nemlig også hørt både politikere og socialarbejdere tale om, at prostituerede gør.”