Foto: IvanSpasic, Bigstock

Foto: IvanSpasic, Bigstock

En lastbil er netop nu på vej til Aldi i Aarhus med fuldkornskrydderboller og andre varer, som i løbet af natten er blevet plukket og pakket af lagermedarbejdere i Kolding. RokokoPosten følger sagen.

“Jeg kan næsten ikke få armene ned!”

Sådan lyder det fra Alberte Jakobsen, 32, som arbejder i Aldis butik i Aarhus C. Hun er ved at sætte en kasse med pulversovs op på hylden over frysedisken, men går med til at tale med RokokoPostens udsendte, mens hun arbejder.

Grunden til, at RokokoPosten er mødt op i butikken denne morgen, er naturligvis nyheden om, at der er en lastbil på vej med varer. En begivenhed, som har alle mediers interesse, men som det er lykkedes RokokoPosten at sikre sig eneret til at dække.

Kulmination på længere proces
Lastbilen, der ifølge RokokoPostens kørende reporter befinder sig på motorvej E45 i nordgående retning og netop har passeret frakørsel 54 – Ejer Bavnehøj, har længe været ventet af medarbejderne i butikken.

“Vi har ikke haft fuldkornskrydderboller siden midt på dagen søndag, så det bliver godt at få dem på hylderne igen,” siger Alberte Jakobsen.

At der er fuldkornskrydderboller i lastbilen, er Alberte Jakobsen næsten 100 procent sikker på. Det er hun, fordi de blev bestilt for flere dage siden, da butikschefen kunne se, at de snart kom til at mangle. Der er således tale om en længerevarende proces, som lastbilens ankomst om ganske kort tid er kulminationen på.

En livsvigtig brik i spillet
Hvad lastbilen derudover rummer, og om den kører med varer til andre Aldi-butikker i området, tør Alberte Jakobsen ikke svare på.

“Der må du nok have fat i hovedkontoret, for her i butikken ved vi jo kun, hvad vi selv har bestilt, og hvornår vi forventer levering,” siger hun.

Hun er dog ikke i tvivl om, at lastbilen spiller en vigtig rolle for butikkens fremtidige eksistens.

“Jo, vi skal jo have noget at sælge, så det er godt, at der kommer forsyninger nogle gange om ugen. Ellers ville butikken gå fallit ret hurtigt,” siger hun.

Hvem den første til at købe krydderbollerne bliver, når de ankommer, afhænger af flere faktorer såsom varernes eksakte ankomsttidspunkt, hvilke kunder der er i butikken, når bollerne bliver stillet op, og hvad kunderne har behov for at købe.

“Måske bliver det Alice. Hun gik forgæves efter dem i går, og hun plejer at komme lige omkring middagstid, så det passer nok med, at vi har nået at få dem stillet op,” slutter Alberte Jakobsen.