Foto: Andrzej Gdula, sxc.hu

Politiet har beslaglagt en stor manddoms-samling, som blev fundet i en kiste i et aflåst kælderlokale på en folkeskole i Hjørring. Man mener, at der er tale om feministisk tyvegods.

Det var rengøringsassistent Jytte Iversen, der helt tilfældigt opdagede den enorme mængde manddom, da hun onsdag morgen låste sig ind i et kælderrum for at lede efter en gulvmoppe.

“Jeg lagde mærke til en stor kiste, som stod en lille smule åben, så man kunne skimte noget af indholdet. Først troede jeg, at det var kostumerne fra skolekomedien, men da jeg åbnede den, så jeg, at den var fyldt med manddom,” fortæller hun.

Jytte Iversen mente ikke, at en så stor mængde manddom kunne tilhøre skolen, så hun ringede til politiet, der vurderede, at der var tale om tyvegods.

Bekræfter teori
Ifølge politiassistent Ivan Sivertsen bekræfter fundet en teori, som både politi og en større mængde mandlige debattører har efterforsket de seneste år.

“Vi har længe ment, at det store svind i manddom, som er konstateret over hele den vestlige verden, skyldes radikale feminister og andre kvinders systematiske tyveri,” udtaler Ivan Sivertsen, hvis formodning forstærkes af, at der midt i manddomsbunken lå en pamflet med udvalgte Judith Butler-citater.

Politiet har endnu ikke anholdt nogen i sagen, men håber, at DNA-prøver kan afsløre de skyldige. Det kan dog gå hen og blive vanskeligt at analysere materialet, erkender Ivan Sivertsen:

“Der er tale om manddom fra måske 25.000 mænd med lige så mange forskellige DNA-profiler. At finde brugbare spor i sådan en bunke, er som at lede efter en nål i en høstak.”

Han håber dog, at en eller flere af de mandlige profiler kan identificeres, så man ved hjælp af afhøringer af ofrene kan spore sig frem til gerningskvinderne.

Muligvis bankopræmier
Eftersom der endnu ikke er mistænkte i sagen, kan politiet ikke udtale sig om, hvad den store samling manddom skulle bruges til. Men RokokoPosten har talt med Lotte Skarsholt, der i flere år var en del af det radikalfeministiske miljø i Nordjylland. Hun gætter på, at der er tale om bankogevinster til miljøets årlige julefrokost.

“En manddom er superanvendelig, når den først er adskilt fra manden. Så kan man for eksempel bruge den som ammeindlæg, karklud eller menstruationsbind – sugeevnen er helt fantastisk!” siger hun.