Foto: quil, Freeimages.com

Foto: quil, Freeimages.com

RokokoPosten støtter JP Aarhus’ fordømmelse af Pride-parader som en næsten sygelig gidseltagning af heteroseksuelle og fastslår, at regnbueflaget har til formål at lokke værgeløse mænd ud i homofili.

Vi skal nok være lidt forsigtige med ordvalget her, for som reaktionen på JP Aarhus’ leder har demonstreret, findes der sarte mennesker, som har det svært med ringeagt for homoseksuelle, medmindre man, af hensyn til misforstået politisk korrekthed, camouflerer det sprogligt.

Alligevel vil vi forsigtigt anføre, at en seksualitet ikke er noget, man skal gå rundt og vise i det offentlige rum, såfremt man er homoseksuel. At de går på gaden i samlet flok og fremviser deres afvigende adfærd, som de endda erklærer sig stolte af, er nådigt nok ikke strafbart. Det kunne og burde imidlertid fordømmes som en sygelig adfærd, hvilket mindre progressive aviser utvivlsomt ville gøre, hvis de fandtes.

Når denne lederskribent tager sin årlige tur til hovedstaden, hvor han på en aldeles tilfældig dag nyder udsigten over Vesterbrogade, sker det altid, at en såkaldt Pride Parade passerer forbi hans åsyn.

Her står man så naglet til stedet af rædsel og er tvangsindlagt til at stirre på unaturligt veltrænede homoseksuelle, der skamløst fremviser deres aparte seksualitet ved at danse inciterende op ad hinandens muskuløse kroppe.

Det slår da heller aldrig fejl, at en af deltagerne fanger ens blik og dermed påtvinger beskueren de mest modbydelige udpenslede tanker om saunaklubber, dragshows og Liza Minnelli.

Skammeligt er det, at denne lederskribent og andre ekstremt og utvivlsomt heteroseksuelle mænd, som aldrig kunne fristes af selv de mest olieglinsende og veltrænede mandeballer, tages som gidsler til dette optog.

Derfor er det af allerstørste vigtighed at forhindre forekomsten af de små regnbueflag, som afvigerne ønsker at penetrere uskyldige bybusser med. Deres perverse symbolik og formål er entydigt: At få sunde heteromænd til at tænke på hæsligt sveddryppende mandesex, dag og nat.

At de aggressive homofile tilmed vover at ansøge kommunen om den fyrstelige sum af 70.000 kroner til flag, der forestiller noget så sjofelt som regnbuer til udsmykning af busser, der transporterer små børn, viser tydeligt deres ublu mangel på enhver menneskelig anstændighed.

Nok er nok!