En 29-årig mand indledte et erotisk forhold med en jævnaldrende kvinde, efter han havde imponeret hende dybt med sin omfattende viden om smartphones.

Fredag aften var den 29-årige ingeniør Thore Flensborg fra Odense på værtshuset Carlsens Kvarter med et par venner. Lidt over elleve gik han udenfor for at ryge. Her mødte han den 28-årige frisør Rikke Jensen, der var ved at sende en sms til en veninde. Men Thor kunne se, at noget var galt.

“Den var helt gal med tekststørrelsen i sms-displayet på hendes HTC Desire X. Bogstaverne fyldte vanvittigt meget, så jeg spurgte hende, om hun var svagtseende,” forklarer han.

Erotisk fingerballet
Først blev Rikke lidt stødt, da hun ingen problemer har med synet. Men da Thore hjælpsomt viste hende, hvordan man nemt kan nedskalere bogstaverne, tøede hun langsomt op og blev stadig mere imponeret over den omfattende indsigt i mobilteknologiens krinkelkroge, som Thore lagde for dagen.

“Det var ret vildt, at han kunne fortælle mig den praktiske forskel på processortyper. Tænk, at der er så stort et potentiale ved at gå fra 32- til 64-bit teknologi, og at det åbner helt nye perspektiver for grafiktunge applikationer,” siger Rikke, der kunne mærke, at Thores smartphone-færdigheder også havde en anden indflydelse på hende.

“Den måde, hans fingre dansede en elegant ballet over glasskærmen, da han demonstrerede, hvordan man nemt flytter programmer fra telefonens interne hukommelse til memory-kortet, er noget af det mest erotiske, jeg har oplevet,” siger hun med et forlegent smil.

Rootede hendes telefon
Så da Thore tilbød, at hun kunne tage med ham hjem, hvor han kunne udføre en såkaldt root af hendes telefon, hvilket tillader installation af open source-operativsystemer, var Rikke ikke sen til at slå til.

“Der var en utrolig spænding mellem os, mens han kælede for min telefon. Efter en succesfuld installation af CyanogenMod 10, havde han mig i sin hule hånd, og vi endte selvfølgelig inde i soveværelset,” siger Rikke, der meget gerne vil se Thore igen og høre om kommende Android-features og andre ting.

Thore siger til RokokoPosten, at det var en dejlig aften, og at han ‘helt sikkert’ vil ringe til Rikke, når han er blevet færdig med at læse AnandTechs 13-siders anmeldelse af den nye iPhone 5S.