Omklædningsrum, frimurerloger og kvindelejre er blevet bestormet af danskere, som juridisk har skiftet køn efter, at regeringen har tilladt folk selv at bestemme, om der skal stå mand eller kvinde i deres pas.

Siden Folketinget gav danskerne mulighed for at skifte det sidste ciffer i deres CPR-nummer og kønnet i deres pas efter blot en halvårlig venteperiode og en skriftlig ansøgning, har Danmark nærmest været umuligt at kende. Borgere i hobetal har nemlig valgt at skifte køn for at erfare, hvilke fantastiske oplevelser de hidtil har været afskåret fra.

Mærsk-bestyrelse på Femø
De første konsekvenser af det kønspolitiske eksperiment viste sig, da store dele af bestyrelsen i Mærsk efter overstået kønsskifte meldte sig til kvindelejren på Femø, som siden er blevet børsnoteret.

Næsten samtidig overtog ledende medlemmer af KVINFO, som nu juridisk er at betragte som mænd, bestyrelserne for frimurerlogerne i Viborg og Herning. Pålidelige kilder fortæller, at erhvervsmanden Asger Aamund har iført sig sommerkjole og navnet Aase i håb om bestyrelsesposter i virksomheder med kvindekvoter, mens den konservative politiker Rasmus Jarlov fremover kun vil holde døren for personer, som fremviser dåbsattest.

Men kønsskiftene er langtfra forbeholdt organisationer og erhvervsledere. Helt almindelige danskere er også hoppet med på bølgen.

Jubler over kvindetoilet
Den 43-årige Henriette Markussen, tidligere John-Helge Markussen, der er inkassokonsulent og medlem af bikergruppen Bandidos, fortæller, hvordan lovændringen har givet hende mulighed for at realisere en livslang drøm.

“Hele mit liv har jeg ønsket at se et kvindetoilet indefra, men været forhindret af de djævelsk udspekulerede kønnede piktogrammer på dørene. Men nu kan jeg frit færdes derinde, og det er ganske enkelt fantastisk! De har små poser til bind og slet ingen pissoirer!”

Også landets svømmehaller er hårdt ramt, som en anonym bademester fra Vesterbro Svømmehal fortæller.

“Efter lovændringen er penisbehæftede mennesker væltet ind i kvindernes omklædningsrum, hvor de på uhyrlig vis tilfredsstiller et behov for se på kvinder, der tager brusebad,” siger han og opfordrer grædende politikerne til at legalisere en form for nøgenlejre i naturen, hvor mænd og kvinder kan være nøgne sammen, eller en form for billeder og video på internettet, der afbilleder folk uden tøj på.