En omfattende jødisk konspiration har i årevis kontrolleret den mellemøstlige nation Israel, afslører banebrydende research.

De fleste afviser teorier om, at jøderne kontrollerer finansverdenen eller medierne som antisemitiske konspirationsteorier. Imidlertid betyder det ikke, at medlemmerne af den etnisk-religiøse gruppering ikke i det skjulte udøver enorm indflydelse. For efter måneders research kan RokokoPosten afsløre, at jøderne reelt styrer det mellemøstlige land Israel.

Et omfattende analysearbejde viser, at skjulte jødiske symboler er til stede overalt i landet, ligesom der findes et omfattende personsammenfald mellem israelske magthavere og tilhængere af jødedommen.

Taler jødisk sprog
John Madsen, der er professor i mosaisk konspirationisme ved Syddansk Universitet og har været researchkonsulent på analysen, fortæller:

“Det er meget svært at komme udenom, at Israel de facto styres af jøder, der synes at besidde alle væsentlige stillinger i landet. Samtlige af landets præsidenter og premierministre har været jøder, ligesom næsten alle kendte medie- og kulturpersoner tilhører den mosaiske tro.”

“For udenforstående er det dog svært at opdage, da man i Israel både taler og skriver et for de fleste uforståeligt sprog, der primært er kendt for at være originalsproget i Det Gamle Testamente. En bog, der som bekendt er det helligste skrift i jødedommen. Tror du, det er et tilfælde?” spørger John Madsen og leverer selv svaret et øjeblik efter med et lakonisk “Næppe”.

Og det stopper ikke der.

Symbol skjult i flag
“Overalt i Israel kan man se gader, som bærer alle mulige berømtheders efternavne: Rothschild, Herzl, Ben Yehuda og så videre, der stort set alle er jøder,” fortæller professoren og nævner, at Israels penge både bærer billeder af jøder og bliver kaldt shekler – ganske som jødepenge hed det i Det Gamle Testamente.

Ifølge John Hansen er det tydeligste bevis imidlertid skjult i selve landets flag.

“På det israelske flag kan man se en række små blå pyramider på hvid baggrund. Hver for sig kunne pyramiderne uden problemer udgøre en sjettedel af den såkaldte davidsstjerne, der blandt jøder er et meget populært symbol,” siger han og opsummerer:

“Vi bliver nødt til at få sandheden ud. Der er ganske enkelt ingen tvivl om, at jøderne kontrollerer Israel.”