Foto: Ammentorp, Bigstock

Foto: Ammentorp, Bigstock

Den flotte krop, som Stefan Uggerby møjsommeligt har bygget op over flere år, gør hverken fra eller til, når man ser hans usædvanlig ucharmerende ansigt, mener venner, veninder og Stefans mor.

“Mmm, lækker krop” og “Haps!” er blot nogle af kommentarerne, som 23-årige Stefan Uggerby får, når han lægger træningsbilleder ud på Instagram.

Men på ingen af billederne kan man se hans ansigt, og det giver ifølge Stefans venner og familie et helt forkert indtryk af den unge mand.

“Al den styrketræning er spildt på ham,” erklærer Morten Hansen, der har kendt Stefan, siden de var små.

Han har længe været klar over, at vennen ikke bare har en imponerende veltrænet krop, men også et usædvanlig grimt ansigt.

“Stefan er ligesom en bror for mig, og jeg ville gøre alt for ham, men mellem os to kan selv den vildeste sixpack og de største overarme ikke fjerne fokus fra hans fjæs,” siger Morten. der bakkes op af deres fælles veninde, Christina Thorsen.

Fra halsen og nedefter
“Min drømmefyr har en krop præcis som Stefans, så nogle gange gemmer jeg hans billeder, men beskærer dem, så man kun kan se fra halsen og nedefter. Men det kan man jo ikke i virkeligheden,” indrømmer hun og mener, at Stefan bliver nødt til at arbejde på andet end kroppen, hvis han vil finde en kæreste:

“Måske kunne han blive tatoveret i hele ansigtet og så prøve at score en af de piger, der gerne vil date en tidligere indsat.”

Teoretisk stolt
Heller ikke Stefans mor, Birgitte Uggerby, mener, at den flotte overkrop kan hjælpe hendes søn frem i verden.

“Sådan rent teoretisk kan jeg sagtens se, at det er flot, så mange armbøjninger Stefan kan tage, og jeg er da også stolt på sådan en abstrakt, ikke-visuel og meget moderlig måde. Men jeg tvivler på, at selv det der nye crossfit-program, han følger, kan gøre ham pænere. Man kan jo ikke modellere om på et ansigt ved at hive sig op i en jernstang,” konkluderer hun og har derfor startet en opsparing med sin mand, Steen Uggerby, så Stefan om et par år kan få en række plastikoperationer:

“Man kan gøre utrolig mange ting nu om dage med botox, fillers, kollagen og måske endda file lidt på ansigtsknoglerne. Jeg har i hvert fald ikke noget imod at bruge en god del af min pension på det.”