Foto: Europa-Parlamentet i Danmark, Flickr

Foto: Europa-Parlamentet i Danmark, Flickr

Nu viser det sig, at en af Lars Løkke og regeringens største kritikere i smug har stemt på partiet Venstre.

I offentligheden er Jens Rohde kendt som en af de mest forbenede kritikere af Venstres politik og en lang række af partiets ledende skikkelser. Men i dag kan RokokoPosten sensationelt afsløre, at Jens Rohde ved i hvert fald de seneste tre valg har stemt på kandidater fra netop partiet Venstre.

Det oplyser anonyme og familiære kilder, der har været til stede i stemmeboksen med ham ved en række valg, og hvis identitet er RokokoPosten og nok også Jens Rohde bekendt.

“Giver ingen mening”
Inger Støjberg er dybt forundret over, at Jens Rohde har valgt at placere sin stemme hos hende.

“Selvfølgelig vil jeg godt have, at folk stemmer på Venstre, men hvis jeg skal være ærlig, så er jeg lidt skeptisk ved ham. Når en mand, der vil have tre millioner flygtninge til EU, vælger at stemme på mit parti, så kommer jeg noget i tvivl om, hvorvidt vi har gjort noget forkert. Det giver virkelig inden mening,”

Også Venstres partiformand og Danmarks statsminister, Lars Løkke Rasmussen, er overrasket.

“Jeg må indrømme, at den oplysning kommer noget bag på mig. Bortset fra Carsten Jensen kender jeg ikke nogen, der synes at hade venstrefolk generelt og mig specifikt så intenst som Jens Rohde,” siger statsministeren og fortsætter med et ironisk grin:

“Men det til trods, så tror jeg stadig ikke, at vi to vil være de bedste venner, når han engang vender tilbage fra sin tur til Bruxelles.”

Koger Troels Lund i friture
Hos oppositionen er De Radikales leder, Morten Østergaard, skuffet over Rohde:

“Jeg mener, at Jens Rohde har svigtet både mig, vælgerne og sin rolle som en af regeringens største kritikere. Det er meget forstemmende.”

Jens Rohde selv vil ikke kommentere oplysningerne om sin stemmeafgivelse. I en mail oplyser Rohde dog, at han “skammer sig”, men derudover er “alt for travlt optaget af at koge en voodoo-dukke af Troels Lund Poulsen i friture” til at udtale noget.

Kilder har også kontaktet RokokoPosten med forlydender om, at Birthe Rønn-Hornbech har stemt Venstre flere gange. Disse ønsker redaktionen dog ikke ønsker at publicere, da der ikke har været mulighed for at få dem verificeret.