Foto: darkbird, Bigstock

Foto: darkbird, Bigstock

Det bliver bedre igen i 2017. Det lover kendt dansk producer, som tror på sit projekt, fordi det virkede i Star Wars.

“I 2017 dør næsten alle de onde.”

Disse opmuntrende ord lød fra Katrine Vogelsang, produceren bag klassikere som Børn er pissefarlige, Being Holger og 2016, under en pressekonference torsdag formiddag. Herefter erkendte hun åbent, at hun godt kunne forstå, folk var lidt trætte af, at der var så mange gode, der døde i 2016. Men det bør ikke afskrække folk fra 2017, understreger hun, for der bliver stemningen helt anderledes let og fortrøstningsfuld.

“Der kommer selvfølgelig noget terror, krig og nogle naturkatastrofer, men stemningen bliver slet ikke så sørgmodig, fordi det først og fremmest er de onde, der dør,” forklarer hun.

Vil ikke sige hvem
Katrine Vogelsang vil ikke afsløre, hvem af de onde, der ikke dør i 2017. Til gengæld vil hun gerne fortælle lidt om, hvem af dem der dør:

“Der dør mange flere onde i 2017, end der gjorde i 2016. Og så er der faktisk kun et par enkelte af de gode, der ikke overlever denne gang. Nu skal jeg selvfølgelig ikke ødelægge spændingen for folk, men ham der nede i Nordkorea skal i hvert fald ikke føle sig for sikker. Og – det her kan jeg vist godt afsløre uden at sige for meget – alle de onde af dem nede i Mellemøsten bliver jævnet med jorden.”

Episk slag og sjove festhatte
Slaget i Mellemøsten, som Katrine Vogelsang beskriver som “episk”, bliver ret dramatisk, så selvom de gode vinder stort, er stemningen lidt trykket efter slaget. Derfor vil der kort tid derefter blive holdt en verdensomspændende fest, hvor alle møder op med sjove festhatte på og danser til lyden af fyrværkeri og et world music-inspireret soundtrack.

“Det kan måske virke lidt stødende, at man holder en kæmpefest lige efter en større mængde blod og brutalitet. Men det virkede i Star Wars, for der synes man jo bare, at de der små bamser er nuttede, når de danser. Så får man fornyet håb for fremtiden og glemmer, at det måske var lidt synd for Luke Skywalkers far,” slutter Katrine Vogelsang.