Foto: ALBERTCARCE, Bigstock

Foto: ALBERTCARCE, Bigstock

For at dæmme op for nogle af de værste udtryk for giftig muslimitet, vil Alternativets folketingskandidat Henrik Marstal formene alle muslimer i alderen 15 til 35 adgang til europæisk territorium.

“Giftig muslimitet er mange ting. Men det værste udtryk for fænomenet er helt klart terror.”

RokokoPosten møder Henrik Marstal, forfatteren og musikeren, der desuden er folketingskandidat for Alternativet. Anledningen er et kontroversielt debatindlæg, han fik bragt i Politiken mandag.

I indlægget argumenterer Marstal for, at giftig muslimitet er et af samfundets alvorligste problemer. Han foreslår desuden en række tiltag til at beskytte europæerne, især kvinderne.

Et af forslagene er at bortvise alle muslimer mellem 15 og 35 år. Stort set alle terrorangreb på europæisk grund er nemlig udført af muslimer i den aldersgruppe.

Kun en forsøgsperiode
Marstal mener selv, at det er et moderat forslag. Han har derfor svært ved at forstå kritikken.

“Det skal jo kun være i en forsøgsperiode, ikke permanent. Medmindre det altså virker,” siger han.

Han tilføjer, at giftig muslimitet kommer til udtryk på mange måder, men at der i alle tilfælde er tale om en strukturel vold, som rammer alle ikke-muslimer, især sorte kvinder.

“Selvom der udadtil er forskel på en kvinde iført hijab, en mand, der ikke spiser svinekød og en vanvidsbilist, der drøner ind i et shoppingcenter for at dræbe uskyldige handlende, er der i bund og grund tale om samme fænomen: Giftig muslimitet,” siger han.

Giftig muslimitet smitter
Det er ikke relevant, at kun meget få muslimer har begået terror. For giftig muslimitet er et strukturelt problem, påpeger Henrik Marstal.

“Det kan godt være, at en bestemt muslim ikke har tænkt sig at gøre nogen fortræd. Men det ved man jo ikke på forhånd. Derfor kan man blive bange bare ved synet af en muslim. Det skal vi selvfølgelig forhindre, og det kan vi kun ved at skabe zoner, hvor folk er sikre på slet ikke at møde dem,” siger han og slutter:

“Desuden smitter giftig muslimitet. For der er tale om et fænomen, som nogle er bærere af fra fødslen, mens andre overtager de skadelige værdier og adfærdsnormer, fordi vores samfund er gennemsyret af muslimsk voldskultur.”