Foto: VadimGuzhva, Bigstock

Foto: VadimGuzhva, Bigstock

“Carolina, Uffe, René og alle de andre skøre, kreative mennesker er så gode kunder hos os, at vi har besluttet at belønne dem med deres helt egen VIP-lounge,” forklarer SAS’ danske pressechef.

Fra første december kan du, når du befinder dig i Københavns Lufthavn, komme ind i en helt særlig, lysegrøn lounge indrettet med bløde møbler, skumbogstaver og en kæmpestor “tænkeboks”, som man kan spadsere ind og ud af.

Det vil sige: Du kan komme ind i denne lounge, hvis du er blandt dem af SAS’ kunder, som rejser allermest.

“Vi har opdaget, at mange af vores allermest trofaste kunder tilhører den samme kreative gruppe af mennesker, som elsker lysegrønt og bogstavet Å, og som går rundt med store smil og taler med alle om bæredygtig innovation,” siger SAS’ danske pressechef, Mariam Skovfoged.

Insekter og plantebaserede snacks
Hun tilføjer, at SAS kender de fleste af disse kunder særdeles godt og derfor ved, hvad de særligt godt kan lide:

“Vi er jo efterhånden på fornavn med de fleste – Carolina, Uffe, René og så videre. De er allesammen utrolig glade for at tale om bæredygtigt design og urban økologi, så de tanker har vi brugt til at udvikle den nye VIP-lounge.”

I loungen vil gæsterne derfor kunne finde opladere til Apple-produkter og bæredygtige kaffebønner, som de selv kan kværne med Hario-kaffekværne. Desuden vil der være plantebaseret mælk og snacks samt et udvalg af knasende sprøde insekter overtrukket med Fairtrade-chokolade.

Ingen glasborde
Til gengæld, lover Mariam Skovfoged, vil der ikke være nogen glasborde at finde i loungen.

“Det er simpelthen umuligt at arbejde konstruktivt og kreativt ved et glasbord, især når man er glad for kaffe. Så larmer det, hver gang man sætter koppen fra sig, og når man er en hel gruppe, der skal lege sig til nye visioner, virker sådan nogle lyde utrolig hæmmende,” siger hun.

For at få adgang til loungen skal man tilhøre den gruppe, der flyver mere end syv gange så meget som gennemsnitsbefolkningen.

“Det er faktisk kun de der typer, der gør det, så derfor er vi ret sikre på, at loungen virker indbydende for alle, der får adgang til den,” slutter Mariam Skovfoged.