Foto: fizkes, Bigstock

Foto: fizkes, Bigstock

Nogle gange må man bare enes om at være uenige, mener den 28-årige procesoperatør Thomas Svenstrup, hvis kæreste hårdnakket påstår, at Vejle er en by i Jylland.

“Du kan jo google det, så du kan se, at jeg har ret!”

Thomas Svenstrups kæreste, den 27-årige pædagog Jeanette Poulsen, slår ud med armene og sukker opgivende. Men Thomas giver sig ikke.

“Man må lære at rumme, at man nogle gange er uenige,” siger han til RokokoPosten, der er på pletten for at dække debatten mellem de to parter, som nu er kærester på sjette år.

Det hele begyndte med, at Thomas fortalte om årets sommerudflugt med firmaet.

“Vi skal til en eller anden by i Jylland, men jeg kunne ikke huske hvilken. Jeanette sagde så, at hendes veninde, der også arbejder i mit firma, havde fortalt, at det var i Vejle. Og der mener jeg så, at Vejle ikke ligger i Jylland, men Jeanette holder på, at det gør det,” siger han.

Burde kunne gå på kompromis
Jeanette gav sig dog ikke, og efter lidt mundhuggeri foreslog hun Thomas at google det, så han kunne se, at hun havde ret.

“Der mener jeg, at Jeanette burde være bedre til at gå på kompromis og acceptere, at man bare ikke altid er enige om tingene. Det burde hun være bedre til, nu hun er pædagog og alting,” fortsætter Thomas, mens Jeanette endnu engang sukker højt.

“Hør nu her: Enten er Vejle en by i Jylland, eller også er det ikke. Det er ikke noget, man bare kan være uenige om – en af os har ret, og den anden tager fejl,” siger hun.

“Ja, der er vi så bare uenige,” svarer Thomas.

Usundt at ville have ret i alt
“Jeg giver op. Du vil bare ikke indse, at det er dig, der tager fejl,” siger Jeanette.

Thomas kigger uforstående på hende.

“Jeg har da ikke sagt, at nogen tager fejl, jeg har bare sagt, at jeg er uenig,” siger han.

“I det her tilfælde er det det samme. Vi kan jo ikke begge to have ret, så en af os må jo tage fejl,” svarer Jeanette.

“Ja, det er jeg så ikke enig i,” siger Thomas og slutter:

“Det er altså ikke sundt, det der, Jeanette. At du altid vil have ret i alt. Det er altså usundt.”