Illustration: Jensens Bøfhus & RokokoPosten

Illustration: Jensens Bøfhus & RokokoPosten

Ernæringseksperten tabte i foråret en sag om kopiering af keramiktallerkner til keramikeren Kasper Würtz, men det har ikke afholdt ham fra at kaste sig ud i nye eventyr.

Det er gået de færrestes næser forbi, at dele af Christian Bitz’ populære stel ikke længere må sælges, da det krænker en andens livsværk. Spørgsmålet om erstatning i kopisagen er endnu ikke afklaret, men Christian Bitz tænker allerede i nye iværksætterbaner, da RokokoPosten møder ham til en kommentar. Han vil nemlig starte en helt ny kæde af discountrestauranter.

“Nu gider vi ikke snakke mere om de tallerkner. Nu gælder det kvalitetsbøffer til priser, hvor alle kan være med! Bitzens Bøfhus bliver et sted for hele familien, hvor gæsterne kan vælge mellem tre slags bøffer, tre slags kartofler og tre slags sauce. Jeg kan selv bedst lide favoritsaucen!” svarer den kommende franchisesælger.

Kæmpe krymmelbar
Det lyder unægtelig som om, du er inspireret af Jensens Bøfhus?

“A’ hvaffor noget? Det er jeg da ikke! Har Jensens Bøfhus måske dækservietter af papir, som børnene kan tegne på? Tilbyder Jensens Bøfhus måske all you can eat-softice? Og en kæmpe krymmelbar?”

Ja.

“Nå.”

Det vidste du ikke?

“Vidste hvad?”

At det, du lige har beskrevet, er Jensens Bøfhus’ koncept?

“Det kommer til at hedde Bitzens Bøfhus. Jeg hedder Christian Bitz, jo. Det er Bitz-konceptet, jeg beskriver.”

Besøgt Jensens Bøfhus 36 gange
På DR kom det i sidste uge frem, at Christian Bitz, kort før produktionen af Bitz-stellet gik i gang i udlandet, besøgte keramikeren Kasper Würtz og købte stort ind af produkterne, som ifølge Bitz skulle foræres til hans kæreste i fødselsdagsgave.

RokokoPosten er i besiddelse af overvågningmateriale fra Jensens Bøfhus, der viser, at Christian Bitz har besøgt restaurantkæden ikke mindre end 36 gange siden juni 2021.

Hvad siger du til de her billeder? Det er dig, ikke?

“Jo, og hvad så? Min kæreste havde fødselsdag.”

Jeg tror, at man som læser kan få tanken, at du er ved at gøre det samme igen som med Kasper Würtz.

“Men tror du ikke også, at man som læser kunne tænke sig en forret, hovedret, softice ad libitum og drikkevarer for 250 kroner? Det kan man få på Bitzens Bøfhus!”

Christian, det virker altså …

“- og snart kan alles ynglingssaucer også købes i supermarkedet. Både whiskysaucen og favoritsaucen – og det bliver tæskebilligt!”