Foto: AntonioGuillem, Bigstock

Foto: AntonioGuillem, Bigstock

Hvad vil folk ikke tale om i den kommende tid? Undgå skuffelser med denne forventningsafstemning. 

6. “Dejligt vejr i dag!”
Du kan lige så godt se det i øjnene: Der vil gå lang tid, før nogen vil sige, at det er dejligt vejr. Medmindre du færdes blandt freaks, selvfølgelig. Vi er klar over, at det er tilfældet for enkelte læsere, men denne liste tager udgangspunkt i normale mennesker.

5. “Hvor er det ærgerligt, at Alberte forlod X Factor”
For det første færdes du slet ikke blandt mennesker, der ser det skidt, vel? For det andet har de, der stadig gider spilde tid på det, allerede glemt, hvem Alberte er. Bortset fra Thomas Blachman.

4. “Jeg har fulgt Jacob Jensen gennem tykt og tyndt i mange år”
Jacob hvem? Medlem af Folketinget for Venstre? Ingen havde hørt om ham, før han gik viralt med sin klage over at blive nægtet adgang til parkering, da han ankom i sidste øjeblik til Folketingets mindehøjtidelighed for prins Henrik. Nu er der så nogle, der kender hans navn, men det varer ikke længe, før det atter er glemt, og det eneste, man husker, er den aften, man tilbragte med at more sig over den formodede politikers sociale selvmål.

3. “Jeg er ikke i nærheden af at være syg”
Alle uden undtagelse har haft influenza, halsbetændelse eller en virkelig grim forkølelse. Næsten lige så mange døjer fortsat med symptomer, der får dem til at overveje at blive hjemme fra arbejde, hvis de da ikke allerede ligger under dynerne.

2. “Thyra Frank gør det bare skidegodt”
Ældreministeren fra Liberal Alliance, der profilerer sig på at ville afbureaukratisere ældreområdet, har allerede fremsat sit første lovforslag, mindre end halvandet år efter at hun tiltrådte som minister. Denne imponerende indsats drukner dog lidt i utaknemmelige udsagn om, at forslaget blot vil skabe endnu mere bureaukrati.

1. Er der kommet nogle gode Weinstein-film for nyligt?

Hører du mod forventning en eller flere af disse ytringer inden for nærmeste fremtid, hører RokokoPosten gerne om det, så vi kan faktatjekke og afvise, at det har noget på sig.