Foto: Wounds_and_Cracks, Pixabay

Foto: Wounds_and_Cracks, Pixabay

Onsdag ved halv femtiden blev Karina Jensen fra Espergærde ringet op af sin mand. Han skulle lave musaka, men havde glemt at købe kartofler.

Egentlig var hun træt efter en lang arbejdsdag. Egentlig havde hun glædet sig til lige at komme til frisør efter arbejde for at få frisuren frisket lidt op. Men så blev hun ringet op af sin mand, der havde glemt at købe kartofler.

“Kan du smutte forbi Fakta på hjemvejen?” spurgte han.

“Og så måtte jeg jo lissom bare smide alt, hvad jeg havde i hænderne,” udtaler en fortørnet Karina Jensen, der her til morgen fortæller RokokoPosten, at hun stadig gløder indvendigt af raseri.

Har gudskelov talent for planlægning
Heldigvis er Karina Jensen god til at bevare overblikket i pressede situationer og kan, ved hjælp af nøgtern overvejelse, planlægge sig ud af det meste.

I løbet af få minutter fik hun således meldt afbud til frisøren, så hun i stedet kunne komme i Fakta efter det, hun omtaler som ‘de forpulede kartofler’. Dog fastholder hun, at det var fuldstændig unødvendigt, at hun overhovedet skulle være nødt til at gå så vidt.

“Han skulle ganske enkelt bare have fulgt indkøbslisten, som jeg endda selv havde skrevet til ham, fordi jeg VED, hvor håbløs han er til at købe ind,” himler hun.

“Men næh nej, jeg MÅ bare ikke få et lille pusterum i min enormt travle hverdag, selvom guderne skal vide, at jeg trænger til det!”

Karinas mand, Troels, ville gerne udtale sig til RokokoPosten. Men eftersom han fik et møgfald for at foreslå, at de kunne bestille pizza i stedet, da Karina konfronterede ham med sin aflyste frisøraftale, vurderer han, at det er bedst at lade være.