Foto: carolynabooth, Pixabay

Foto: carolynabooth, Pixabay

Vi er sikre på, at de vil mindes vores barn på en værdig måde, siger forældrene til forulykket 5-årig. De er samtidig glade for avisens aktive deltagelse og opmærksomhed i form af konstant mediedækning.

For fire dage siden skete det, som aldrig må ske. En 5-årig dreng druknede for øjnene af sine forældre i et svømmebassin, fordi hans svømmevinger hang fast i en rist på bunden. Både mor og far skyndte sig hen for at redde ham, men det var for sent.

Heldigvis har de sønderknuste forældre haft mange til at hjælpe gennem de første ulykkelige dage. Udover familie og venner er Ekstra Bladet rykket ind med et usædvanlig stort mandskab. Flere journalister og fotografer har dækket ulykken og dens konsekvenser tæt, og det er forældrene til den 5-årige taknemlige over. Så taknemlige, at avisen er blevet  inviteret til begravelsen, der ellers kun er for familie og nære venner.

“De har været så søde på det seneste og vist os så meget opmærksomhed i en svær tid. Vi er sikre på, at de vil mindes vores lille dreng på en værdig måde,” siger parret, der har modtaget Ekstra Bladets støtte i form af flere forsideartikler og konstant dækning på internettet.

“Nu, hvor vi er så ulykkelige, hjælper det rigtig meget, at Ekstra Bladet – til trods for krisen i nyhedsbranchen – sender så mange til at fotografere vores hjem og snakke med vores familie. Det varmer i en svær tid,” fortæller faderen, der i går optrådte på avisens forside.

Billedet blev taget kort efter, at han og konen havde forladt hospitalet.

“Lige der havde jeg mest lyst til at kaste mig ud i det samme svømmebassin,” fortæller han grådkvalt og fortsætter:

“Men så sprang en fotograf ud foran mig og knipsede løs, og så fik jeg ligesom modet tilbage. Det er rart, at selv folk, man ikke kender, tænker på én.”

Glad for ravnemor
Også moderen til den 5-årige takker for avisens engagement i hendes livs tragedie. I gårsdagens forsideartikel blev hun omtalt som “ravnemor” i et afsnit, der satte spørgsmålstegn ved hendes mentale evner og kærlighed til sin forulykkede dreng.

“Det er ikke noget, jeg har snakket med dem om så meget, men de ved tydeligvis, hvad der foregår inde i mit hoved, og kan sige lige de ting, jeg har brug for at høre,” siger hun med varme i stemmen.

Ekstra Bladet meddeler, at de er glade for familiens invitation, som de selvfølgelig tager imod. Foreløbig planlægger avisen at sende to fotografer og en praktikant.