Trods en dristig strategi om at gemme sig samme sted, som hun netop havde forladt, lykkedes det ikke Pia Kjærsgaard at vinde i gemmeleg tirsdag aften.

“Der er hun, der er hun!”

Sådan lød råbene fra en gruppe TV-journalister, der deltog i en rask omgang gemmeleg på slottet Christiansborg, før de alle brød ud i et samstemmigt “fundet!” Anledningen var, at de havde set ‘gemmeren’, Pia Kjærsgaard, snige sig tilbage på slottet, som hun netop havde forladt.

En snedig strategi
Journalist Tim Petersen fra TV 2 News fortæller:

“Det var utrolig snedigt, for vi havde ellers tænkt os at lede efter hende ude i byen. Vi havde aftalt, at DR skulle tjekke Restaurant Grøften i Tivoli, mens vi skulle lede i Rigsarkivet. Vi havde overtalt Ritzau til at lede i den somaliske klub på Nørrebro,” fniser Tim Petersen og fortsætter:

“Men da vi så lige ville lede under statuen af Frederik den Syvende på slotspladsen, så vi hende snige sig ind på Christiansborg igen. Det var et rent tilfælde og helt vildt heldigt!”

Talte kun til 90
En kilde i Dansk Folkeparti fortæller til RokokoPosten, at den er god nok. Pia Kjærsgaard er blevet fundet, men erklærer, at pressen snød ved kun at tælle til 90 frem for de reglementerede 100. De råbte heller ikke “nu kommer vi!” Partiet ønsker dog ikke at indklage overtrædelsen til Folketingets formand.

Dermed er Kristendemokraternes Per Ørum Jørgensen stadig den ubestridte Christiansborg-mester i gemmeleg. Han har med held har gemt sig så længe, at flere overvejer, om han har formået at gøre sig usynlig.