Foto: Maria_Domnina, Pixabay

Foto: Maria_Domnina, Pixabay

Nu behøver du ikke længere kvæle pinlighed og tung vejrtrækning, når de første nøgne lemmer kommer på skærmen. Applikationen Embarrassex sender en besked, så du kan flygte ud af stuen i tide.

Du sidder med de gamle og ser film. Pludselig bliver de to hovedpersoner meget glade for hinanden. De kysser lidenskabeligt og bevæger sig hen mod et køkkenbord. Var det et bryst, du så der? Åh nej…

Men med den nye app, Embarrassex, behøver det slet ikke at komme så vidt. Den fortæller dig, hvornår en sexscene er på vej, så du i tide kan nå at komme ud af tv-stuen. Du behøver kun at indtaste den adresse, hvor du og forældrene sidder, og den film, I skal se. Så modtager du en sms kort før eventuelle pinlige scener.

“Hvad enten du stadig bor med forældrene eller er taget hjem for at besøge dem, vil den her app hjælpe dig,” fortæller finske Kari Pekka Ylermi, en af udviklerne bag Embarrassex. Han fik idéen til applikationen, da han for et år siden var på besøg hos sin mor.

Desperado gjorde Kari desperat
“Vi blev enige om at se Desperado med Antonio Banderas og Salma Hayek. Den var der ingen af os, der kendte, og min mor troede, det var et romantisk drama,” siger Ylermi.

Desperado viste sig snarere at være en erotisk actionfilm, hvor Banderas og Hayek til sidst ender sammen i hendes soveværelse.

“Det var hæsligt. Min mor rømmede sig tre gange, så trak hun vejret tungt og rømmede sig igen. Så følte jeg, at jeg måtte gøre noget,” fortæller Ylermi, der siden har mødt mange andre med samme oplevelser i bagagen.

“De er alle meget taknemlige for Embarrassex, og det samme er forældrene. Selvom de aldrig har nævnt det med et ord for hinanden.”

Den nye applikation fås både til iPhone og Android og kommer på markedet d.15. juni.