Blogger og blondine Mascha Vang er skuffet over selv at skulle sætte sit kryds til valget. “Det troede jeg da, at man kunne få andre til,” forklarer hun efter at have misforstået opfordringen “Stem Personligt”.

Alt var ellers på plads. Partypigen Mascha Vang, kendt fra massemedierne og den røde løber, har for længst besluttet sig for, hvilket parti hun vil stemme på. Faktisk er hun så sikker i sin sag, at hun heller ikke er bleg for at bekende politisk kulør på morgen-TV.

Enig med DF i det meste af det meste
”Jeg er enig i alle DF’s mærkesager. Selvfølgelig er jeg ikke enig i alt det, de står for, men jeg er altså enig i det meste af det meste,” lød det fra Mascha Vang, da hun onsdag morgen var igennem på telefonen hos Go’ Morgen Danmark og erklærede sin støtte til Dansk Folkeparti.

Der var dog ingen af morgenværterne, der mente, det var relevant at få Vang til at begrunde sine udtalelser, men det var også tidligt om morgenen, hvor seerne næppe er oplagte til tung og kritisk journalistik.

Vang og valgplakaten
”Jeg ved bare, at jeg synes Pia er max sej. Hun pakker ikke tingene ind, og det gør jeg heller ikke. Jeg bryder mig heller ikke om de der indvandrere. De glor altid på mine patter, og det er altså ikke meningen med dem,” fortæller Mascha til RokokoPosten.

Glæden over at skulle stemme brast dog, da Mascha tidligt i morges kørte forbi en stribe af DF’s valgplakater.

”Så ser jeg, at der står ’Stem personligt’, og det er da max misvisende. Jeg havde jo regnet med at sende en eller anden, men nu skal jeg så åbenbart selv derned i boksen,” forklarer en frustreret Mascha Vang, der slet ikke er sikker på, om hun kan nå at stemme den 15. september.

”Lige den dag skal jeg både havde lavet manicure og have sat extensions i håret, så det kan godt være, at det kommer til at knibe med tiden.”