En fotojournalist fra en dansk formiddagsavis bekræfter her til morgen over for RokokoPosten, at han har grebet en kendt dansker i at gøre noget så hverdagsagtigt som at låse døren op på sin bil for derefter at sætte sig ind i den og køre væk.

“Det er helt rigtigt,” bedyrer den unge mand, der både er journalist og fotograf på en større, dansk formiddagsavis.

“Jeg så den kendte dansker, som meget ofte optræder i medierne, komme gående hen ad vejen. Min intuition og erfaring sagde mig, at der lå en historie her, og ganske rigtigt! Den kendte dansker stoppede nemlig pludselig op, vendte sig mod en parkeret bil, stak hånden i lommen og trak et bundt nøgler op.”

Journalisten er meget begejstret, for han var på pletten med kameraet og fik taget det første billede, netop som den kendte danskers hånd dukkede op af lommen med nøglerne. Og så var det bare at knipse løs.

En gribende historie
Resultatet er en fotoserie, hvor læserne kommer helt tæt på den kendte danskers hverdag. Først er der billedet af hånden på vej op ad lommen. Dernæst følger et, hvor den kendte dansker stikker bilnøglen i bildøren. Og så et, hvor bildøren er åbnet.

“Denne gang er det virkelig lykkedes mig at fortælle en gribende historie om en kendt dansker, som de fleste kender i en helt anden og langt mindre hverdagsagtig sammenhæng og med et helt andet og langt mindre hverdagsagtigt look,” fortæller journalisten, der valgte et billede, hvor den kendte dansker er lige ved at sætte sig ind på bilens førersæde, som det fjerde i serien.

På billede fem har den kendte dansker sat sig ind i bilen og er ved at spænde sikkerhedsselen. På billede seks er bilen ved at dreje ud på kørebanen. Og fortællingen afrundes elegant med et billede, hvor bilen med den kendte dansker ved rattet er næsten ude af syne.

“Det bliver dagens tophistorie på hjemmesiden,” spår journalisten, der vurderer, at mindst 25.000 mennesker vil synes godt om eller dele historien på Facebook, og at mere end 100.000 vil klikke sig ind for at se hele serien.