Den 43-årige koldingenser, Hanne Olsen, mente det faktisk, da hun sagde nej til, at hendes 16-årige datter, Simone Olsen, måtte tage på InterRail i sommerferien. Det fremgår af en telefonsamtale mellem de to familiemedlemmer.

Hanne Olsen sagde straks nej, da teenagedatteren ringede for at spørge, om hun og en veninde sammen måtte tage på InterRail i sommerferien. Få sekunder senere gentog hun sit nej. Efter mindre end et minut havde hun sagt nej hele otte gange.

Men selvom hun blev ved med at gentage sit nej, så mente hun det faktisk allerede første gang, hun sagde det. Det fremgår af telefonsamtalen, der fandt sted lørdag eftermiddag ved 14.30-tiden.

“Nej, Simone. Du får altså ikke lov. Jeg har sagt nej, og jeg mente det faktisk første gang, jeg sagde det!” lød det fra Hanne Olsen cirka halvandet minut inde i samtalen.

Teenagepige havde lissom godt fattet det
Et halvt minuts tid senere fremgår det af samtalen, at Simone Olsen havde forstået moderens ord. Hendes konstante indvendinger skyldtes manglende accept af svaret og ikke, at hun var i tvivl om, hvad moderen mente.

“Fuck det, jeg har lissom godt fattet, hvad du mener,” lyder Simones svar på moderens understregning af, at budskabet “nej” var alvorligt ment fra start.

Imidlertid viser en samtale mellem Hanne og Simone senere samme dag, at Simone alligevel fik lov at tage af sted.

“Men det er ikke med min gode vilje,” fastslog Hanne Olsen efter at have givet sig.

Simone er dog fuldstændig ligeglad med moderens vilje. Det fremgår af sms, teenagepigen sendte til sin mor umiddelbart efter at have forladt stuen i vrede:

“R fucking ligeglad med din vilje. Betaler lissom shittet med mine egne monnies. Bare gi mig fucking peace.”