En afsporet gruppe mennesker, der dyrker fornedrelse og intens smerte, har i årevis camoufleret sig som tilforladelige tilhængere af en aarhusiansk fodboldklub.

Fans af den aarhusianske fodboldklub AGF fremstår for de fleste som næsten almindelige danskere. Lidt mere ubegavede, højrøstede og ude af stand til at udtale konsonanter end gennemsnittet, javist, men grundlæggende anstændige mennesker, der er forenet i kærlighed til dårlig provinsfodbold.

Men sandheden er langt mere gruopvækkende. For under de entusiastiske fans’ tilforladelige blåhvide farver gemmer sig en afsporet kult, hvis medlemmer får et kick ud af brutal ydmygelse og konstant fornedrelse.

Forenet af selvpineri
Det fortæller RokokoPostens undercoverreporter, som i mere end et år har været en del af det såkaldte fanmiljø, der er et alibi for perversioner, som intet har med boldspil at gøre.

“Man må forstå, at de her folk slet ikke er forenet af kærlighed til fodbold. De bliver derimod draget af svidende afklapsninger og perfid hån, hvorfor det nok var uomgængeligt, at de før eller senere kastede sig over AGF,” forklarer han og tilføjer, at flere af de allermest masochistiske af de såkaldte fans eksempelvis også er både SF-vælgere og DSB-pendlere.

“Set i bakspejlet burde det nok have været åbenlyst for de fleste, at det eneste, de har til fælles, er en overdreven glæde ved selvpineri. At overvære blot en enkelt halvleg er ganske enkelt ubærligt for enhver, som faktisk kan lide fodbold som sport,” fortæller avisens medarbejder, der regner med at tilbringe det næste halve år i terapi.

Formand: Vi skal straffes
Konfronteret med RokokoPostens afsløringer erkender talsmanden for AGF’s fanklub, Kim Bonde Bomholt, da også straks, at foreningens medlemmer har bedrevet et kalkuleret dobbeltspil i årevis og slet ikke er motiveret af begejstring over gebrækkelig aarhusiansk fodbold.

“Det er rigtigt. Vi har helt sikkert været nogle slemme, slemme drenge og piger, som behøver en kontant og brutal afstraffelse, så vi rigtig kan lære lektien én gang for alle. Jeg tror, det eneste, vi kan gøre, er at smække holdet ned i 1. division og der lide et skændigt nederlag på 7-0 til for eksempel Hobro IK,” forklarer Kim Bonde Bomholt.