Foto: Iglazier618, Wikipedia

Foto: Iglazier618, Wikipedia

Da den tidligere statsminister under COP15 i 2009 slog i bordet og sagde, at han var “banging this table”, henviste han til et kærlighedsforhold, som han har holdt skjult i mange år.

“Jeg har prøvet at fortælle om det i offentligheden før, men ingen forstod tilsyneladende, hvad jeg ville sige,” fortæller en synligt berørt Lars Løkke Rasmussen til RokokoPosten.

Den tidligere statsminister refererer til klimakonferencen COP15 i 2009, hvor han foran verdens ledere og klimaeksperter pludselig proklamerede: “I am banging this table”, der i den pæne oversættelse betyder, at han har et seksuelt forhold til det bord, han sidder ved.

“Jeg havde tænkt over det længe og fundet frem til, at COP15 var det helt rette tidspunkt at springe ud på. Det var jo bare en konference om noget klimahalløj, jeg ikke forstod så meget af. Måske fik jeg ikke forklaret det godt nok,” fortæller en ærlig Lars Løkke.

Den offentlige fortolkning var, at den daværende statsminister ikke mente, hvad han sagde, men blot på dårligt engelsk ville have ro i forsamlingen og derfor bankede i bordet. Men det var ikke tilfældet.

Med på flyrejser
Lars Løkke Rasmussen refererede til et bord skabt af den danske møbeldesigner Kaare Klint. Selv kalder han det kærlighed ved første blik, da han første gang så bordet på et loppemarked arrangeret af Venstres Ungdom i 1979.

“Jeg vidste med det samme, at der var noget særligt mellem os og husker stadig første gang, jeg kørte min hånd hen over de fine kurver og lange slanke ben,” fortæller han.

Bordet har siden fulgt Lars Løkke Rasmussen i tykt og tyndt. Det har været med i Statsministeriet, på førsteklasses flyrejser, hotelværelser og selvfølgelig også under COP15 i 2009. Og Lars Løkke lægger ikke skjul på, at det er et forhold ud over det sædvanlige.

Objekt-seksualitet
I Danmark er fænomenet objekt-seksualitet relativt ukendt, men dækker over kærlighed til genstande.

“Det er ikke bare en fetich, men en dybere og mere varig kærlighed. Det ved Sólrun (Løkkes kone, red.), og derfor har vi en ordning, hvor hun ved, at jeg i nogle dage bare skal være alene på kontoret og kommer sent hjem,” siger han.

På spørgsmålet om, hvorvidt der har været andre borde i Lars Løkkes liv, svarer den tidligere statsminister, at det har der ikke – og det kommer der heller ikke.