Foto: JackyBrown, Bigstock

Foto: JackyBrown, Bigstock

Takket være magtfulde bagmænd i Kristendemokraternes inderkreds er Stig Grenovs ønske om at trække Danmark ud af det kønsforvirrede Eurovision gået i opfyldelse.

Den første weekend i maj sidder en gruppe ældre mænd omkring et bord i et dystert lokale et sted i Børkops industrikvarter. I den lille by, der er kendt som Indre Missions højborg, har gruppen længe haft sit hemmelige skjulested. Det fortæller Bjarne Y, der af frygt for repressalier ønsker at være anonym.

“Det er ikke bare en lokal Bibelgruppe, der mødtes her. Det er nogle af Kristendemokraternes allermest magtfulde mænd. Og de havde i sinde at gennemføre onde planer,” fortæller han.

De onde planer gik ud på at forhindre Danmark i at nå til finalen i dette års Eurovision. En plan, der har været undervejs, siden Kristendemokraternes landsformand, Stig Grenov, talte for døve øren om sit ønske om, at Danmark skulle trække sig fra den internationale sangkonkurrence. En plan, der nu er lykkedes.

Til Bezençons ære
“Så er det afgjort” Til Bezençons ære!”

Mændene i det dystre lokale løfter deres glas. De taler om Marcel Bezençon, der i 1955 fik idéen til det internationale Melodi Grand Prix. En mand, som havde vendt sig i graven, hvis han vidste, hvad hans konkurrence havde udviklet sig til.

Bjarne Y ser sig omkring. Selv her på caféen midt i København er han bange for at blive opdaget. Med bævende stemme fortæller han det hele. Om møderne. De okkulte ritualer. Og bestikkelsen af betydningsfulde personer med ansvar for optælling af seernes sms-stemmer.

“Det var en blanding af trusler, bestikkelse og ritualer, som slet ikke ville behage Herren,” gyser Bjarne Y, der hurtigt fortrød sin deltagelse i gruppen, men fortsatte af frygt for konsekvenserne.

Med livet som indsats
Bjarne Y valgte at stå frem med sin viden. Men det er med livet som indsats.

“Vi har sværget, at vi ville holde vores arbejde hemmeligt. Så nu må jeg leve et dobbeltliv eller gå under jorden. Jeg kan bare ikke leve med gruppens metoder, selvom jeg bifalder ønsket om, at Danmark ikke skal medvirke i det kønsforvirrede freakshow, som Eurovision har udviklet sig til,” slutter han.

Bjarne Y er et opdigtet navn. Hans identitet er kendt af RokokoPostens redaktion.