Foto: Anything Goes With James English, Wikimedia Commons (AI-genereret baggrund, krop og gris)

Foto: Anything Goes With James English, Wikimedia Commons (AI-genereret baggrund, krop og gris)

Influencer Andrew Tate var ikke til at få med hjem efter besøget i den rumænske mini-zoo, hvor han i timevis afholdt de andre børn fra at kæle med kælegrisen Mindy.

“Det er typisk Andrew Tate. Han er fuldstændig ligeglad med de andre børn, der også gerne vil kæle med Mindy.”

Sådan lyder det fra den frustrerede pædagog, Cosmina Văduva, der tirsdag eftermiddag var en tur i den lokale mini-zoo sammen med alle børnene fra Blå Stue.

Glade og forventningsfulde var børnene taget af sted, men allerede kort tid efter, at de var ankommet og skulle spise deres madpakker, var den gal med Andrew Tate.

“Han råbte, at det ikke er maskulint at have behov for mad, og han gad ikke blive siddende for at vente på, at de andre børn blev færdige. Han ville hen at klappe dyrene med det samme,” siger Cosmina Văduva.

Der er mange forskellige bondegårdsdyr i mini-zooen, og Andrew Tate løb begejstret rundt og krammede dem alle. Men da han nåede til kælegrisen Mindy, ville han ikke videre. Han smed sig straks ned og puttede med den, og han var fuldstændig ligeglad med, at de andre børn også gerne ville til.

“Jeg bestemmer selv, hvor længe jeg vil kæle med grisen!”
Andrew Tate selv mener ikke, at der er noget kontroversielt i hans opførsel.

“Når jeg finder en sød, lille kælegris, som jeg gerne vil kæle med, så gør jeg det. Jeg spørger ikke om lov, jeg lægger mig bare og krammer den og kysser den og siger ‘nurh, din lille nuser-pusse-grisebasse’ – eller hvad jeg ellers har lyst til at sige! Jeg er fuldstændig ligeglad med, om de voksne siger, at jeg ikke må – og hvis de andre børn bliver kede af det, fordi de ikke må kæle med den, så må de bare lære at komme først en anden gang!”

Det lykkedes dog ikke Andrew Tate at få sin vilje. Cosmina Văduva gav ham to minutter til at komme af sig selv, og da det ikke skete, måtte hun løfte ham væk.

“Han græd selvfølgelig og slog og sparkede, det lille pus,” siger hun og fortsætter:

“Jeg trøstede ham selvfølgelig bagefter, men jeg gjorde det rigtige, synes jeg, for selvom han er en bestemt og viljestærk lille fyr, så er det jo ikke ham, der bestemmer.”

Selv benægter Andrew Tate, at han blev løftet væk fra kælegrisen Mindy.

“Jeg ligger faktisk stadigvæk og kæler med Mindy, og Cosmina og de andre børn er gået hjem,” siger han og slutter:

“Jeg bliver her hele natten og kæler med Mindy, for min mor og far siger nemlig, at jeg ikke behøver at komme med hjem, hvis jeg ikke selv vil. Og jeg er i hvert fald ikke mørkeræd, så jeg tør godt blive her hele natten!”